Hittat i mobilen

Bild 1: Dessa skor gör mitt liv så mycket bättre haha. Nej men är så glad att jag köpte dem, de är så bekväma så jag nästan vill va på gymmet hela tiden (latheten tar dock över). Bild 2: Har kärat ner mig i en bricka som jag köpte på IKEA på jullovet, här var det lite snacks till JVM som gällde och till slut fick vi ju se Finland ta hem guldet, fint det! Bild 3: Lite andra nya saker från IKEA och julklappar. Bild 4: Bjuder på en bild på 2015 års julgran också!
Bild 1: En dag fick jag fixa mat själv så att jag skulle hinna äta före träningen, blev en god kycklingsallad. Bild 2: En match hade vi också i förra veckan men tyvärr lyckades vi inte få med oss några poäng hem fast det såg lovande ut. Bild 3: Nyåret firade jag med några vänner hos oss, i stan (det var dock inte värt att cykla till stan och se de fjuttiga raketerna eftersom det var iskallt) och till slut hos en annan vän. Bild 4: Träningsdagboken som jag fick i julklapp av Hanna har faktiskt ökat min motivation, eller rättare sagt jag blir störd på mig själv då jag inte har något att fylla i den.
Bild 1: Världens finaste baby fyllde 1 år i den här veckan, tiden har gått så snabbt. Bild 2: Idag städade jag rummet (typisk söndag) och bäddade rena och nya lakan i sängen, duger! Bild 3: Ännu en bild från julen på Wilma, vi lade den i korgen för att få en fin bild men det slutade med att den ville blir där och sova haha. Bild 4: Så mycket roligare att fixa fruktfat då man faktiskt har ett fint fat haha.
 
Här är lite bilder på vad som har hänt de senaste veckorna, nu ska jag öva lite på en finskapresentation och sen sova. Imorgon är det kort skoldag, gym, bakning och lagkväll i Ekenäs som gäller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0