Past week

Bild 1: Igår insåg jag att jag inte hade tagit en enda bild på vårt lands fina vinterlandskap. Tur för mig att jag tog en bild igår, för idag har det nämligen ösregnat och jag hatar det såååå mycket. Nu är allt grått och fult igen och det är svårt att ta sig fram med cykeln... Bild 2: Eftersom jag har en väldigt lugn period i skolan just nu och ibland har bara en lektion under hela dagen så ser mina outfits ofta ut såhär. Orsaken till det är att jag far till gymmet direkt efter skolan och det känns ovärt att klä på sig något annat än träningskläderna för en stackars lektion haha. Bild 3: Som vanligt har det blivit lite mys med den här busen. Bild 4: Uggsen har varit i flitig användning, men nu får de hållas på hyllan ett tag då det bara regnar och är äckligt ute.
Lite träning har jag hunnit med och förra träningsveckan var faktiskt ganska lyckad. Idag var det meningen att jag skulle gymma direkt efter skolan, men p.g.a vädret så prioriterade jag hellre skjuts hem hehe... Får bli kvällsgym istället vilket inte alls är min grej.
Som vanligt har jag samlat på mig lite matbilder. Bild 1: Lunch på café Regatta tillsammans med Riina blev det förra torsdagen. Jag tog fisksoppa och pesto-kycklingsallad som var riktigt gott. Bild 2: Testade på den här smoothien en dag och kan rekommendera den starkt. Den är ganska syrlig till smaken vilket jag älskar, så fräsch. Bild 3: Såhär kan min frulle se ut på en lördag morgon. Bild 4: Medan den på en vardagsmorgon är så här pass fabulös.. :D
 
Nu ska jag fixa ihop lite mat, göra läxor och sedan som sagt åka till gymmet. Har känt mig väldigt trött och överlag orkeslös idag så hoppas träningen piggar upp mig! Ha det bra.

RSS 2.0