February favourites

Har undvikit att äta godis, chips och sånt i februari så har varit tvungen att hitta på något annat att snacka på istället. Det här inlägget hade några superbra tips och nu för tiden är äppel med peanut butter och kokos samt rågchips stora favoriter hos mig!
Var ett varv till Åbo på sportlovet. Köpte inte så mycket kläder men denna, antagligen världens skönaste, tröja blev jag kär i. Den är inte världens snyggaste men så mjuk och alla som känner mig vet att jag älskar gråmelerat.
Den här handkrämen fick jag i julklapp och den har bokstavligen varit min räddare. Jag lider av världens torraste händer på vinterhalvåret och det här är den första handkrämen som faktiskt har hjälpt mig. Som ett plus doftar den också riktigt gott.
Ett annat inköp i Åbo var denna, länge behövda, gympåsen. Jag stod länge och funderade mellan Nikes svarta och den här av Adidas. Eftersom den här var 7€ billigare och jag älskar Adidas fick det bli den och nöjd är jag, en solklar favorit för tillfället.
Sist men inte minst har vi på min favoritlista något jag inte trodde att skulle komma hit. Jag har aldrig gillat att ha saker på läpparna och har nästan blivit äcklad av det, men på senare tiden har jag börjat älska rött läppstift. Lumenes läppstift har blivit favoriter för mig, de är prisvärda och bra. Har ett ur deras roses kollektion och ett av neutrals.
 
Har ni några speciella favoriter i februari så får ni gärna dela med er, låtar, filmer, serier, mat ja vad som helst!

RSS 2.0