Tiden tar slut

Lördagen startades hos pappa med en skål gröt (och pb-cups hehe...). For sedan med Emmy, Jenna och Jessi till idrottsplan för att se på en fotbollsmatch. Senare hade vi tortillamiddag med familjen och resten av kvällen spenderades med Jessi och Jenna. 
Första bilden visar min outfit för lördagkväll, stal bonusmammas kofta för den var så skön och fin! På söndagen vaknade jag rätt så tidigt och var utvilad, länge sen jag sovt så djupt en hel natt. På dagen fick jag med mig Jenna till gymmet och eftersom det var så fint väder så valde jag att gå dit. Visade sig att det inte var så bra idé då jag har lite problem med mina fötter men kom i alla fall fram och fick ihop en bra 1,5 timmes träning. Eller bra och bra, tredje bilden beskriver mig på gymmet! :D Skämt åsido.
En väldigt snygg after-workout selfie (känn ironin) och på andra bilden söndagens frukost som fick bli lite tortillarester och en för mig ny skyrsmak, nämligen ingefära-lime. Den var fräsch och överlag helt okej men väldigt mäktig. Sista bilden är från igår (måndag) då jag satt i idrottshuset som övervakare i 4,5 timme. Fick som tur sällskap av Jenna ett par timmar, så tack för det. :)
 
Bjuder på mina två favoritlåtar för tillfället. Svensk musik kommer alltid vara en stor favorit för mig!
 
Nu ska jag ta något smått att äta och dra iväg mig på innebandyträning. Är rätt så taggad för kommande veckan med tanke på att provveckan börjar (kortare skoldagar, mindre läxor) och jag på fredagen har säsongens första match, en träningsmatch nog men i alla fall. Ha en bra fortsatt vecka!

RSS 2.0