Winter must haves

 
♥ Varma sockor - Jag får väldigt lätt kallt om fötterna och går därför hela tiden i varma, mysiga sockor då jag är hemma. Brukar också sova med sådana ibland så de är ett stort måste för mig i vintertid.
 
♥ Handkrämer & bodybutters - På vintern är min kropp överlag, men speciellt mina händer, torra som sandpapper. Jag måste dock erkänna att jag inte är den bästa på att smörja in mig och att det, och generna av mamma, är stora orsaker till att jag blir så torr på kroppen.
 
 
Fairy lights - Jag fullkomligt älskar mysiga lampor och speciellt i mörka och kalla tider lättar de upp stämningen lite och höjer mysfaktorn! 
 
Gymkort - Utan mitt gymkort kan jag lova er att träningen på vintern skulle lida mycket. Jag vet med mig själv att jag aldrig skulle ta mig ut på en springtur i snöyran till exempel, så tur finns det torra och varma gym inomhus som man kan välja istället.
 
 
♥ Ett rött nagellack - Rött nagellack är enligt mig jättesnyggt och passar perfekt på vintern i juletider. Själv använder jag rött nagellack året om och vintern är verkligen inget undantag!
 
♥ Något varmt att dricka - Jag är själv lite kinkig då det kommer till varma drycker, jag gillar varken kaffe eller te och jag dricker heller inte mjölk så om jag dricker varm choklad blir det med vatten. Glögg unnar jag mig i alla fall nu och då på vinterhalvåret och första glöggen är för mig ett tydligt tecken på att vintern och julen är här.
 
Här är en liten lista på saker jag inte skulle klara mig utan under den mörka och kalla årstiden vintern. Tyvärr orkade jag inte ta bilder själv idag så We♥It fick stå för dem. Vad finns på eran "winter must haves" lista?


Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Håller så med! Stora halsdukar och stickade vantar är också ett måste, och tomtegröt såklart ;)

2015-11-23 @ 19:49:29
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Jarina

All julbelysning och alla juldekorationer e nog must haves för mig. Och glögg. Och JULTÅRTOR! nomnomnom!

2015-11-23 @ 20:20:20
URL: http://jarina.fi/
Postat av: Hanna

Min vetepåse, en brasa och sist men inte minst snö! Tyvärr är det sistnämnda inte så lätt att fixa själv...

2015-11-24 @ 19:30:54
Postat av: Hanna

Min vetepåse, en brasa och sist men inte minst snö! Tyvärr är det sistnämnda inte så lätt att fixa själv... Dessutom finns en massa julpyssel såklart också med :)

2015-11-24 @ 19:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0