Halva november

Bild 1: Kom på lite last minute att jag skulle på en halloweenfest, så var lite halvtråkig och "klädde ut mig" till fånge. Bild 2: Mina nya lampor som ni såg i förra inlägget har lyst fint i mörkret. Bild 3: En till bild från halloween. Bild 4: Eftersom jag och ett par kompisar började med godis, glass, chips osv strejk (finns inget vettigt ord för det haha) i slutet av oktober så har jag varit tvungen att ersätta det med något annat, oftast frukt. Inte så illa det heller men ibland skulle det vara gott med lite choklad...
Bild 1: Sötaste babyn som inte är så baby mer... Bild 2: Lite lyxigare söndagsfrukost igår morse, skulle inte tacka nej till det varje morgon! Bild 3: Märkte en dag då jag klädde på mig till gymmet att det blev lite all-Adidas (men nej jag tränar inte med "keps" (fulaste ordet typ) inomhus). Bild 4: Träffade Essi och Riina i fredags, länge sedan sist så var riktigt mysigt. Vi fixade goda kvargportioner som tyvärr inte såg lika goda ut på bild.
Bild 1: Var ensam hemma hela veckoslutet så bjöd dessa flickor på sleepover! Bild 2 & 3: Vi fixade ihop allas vår favoritpizza, som än en gång inte gjorde oss besvikna. Som Jessi sa tror jag att jag skulle kunna äta denna pizza varje dag, no lie. För mig var det dessutom en första gång att laga hemlagad pizza med glutenfritt botten, men det blev riktigt bra och gott! Bild 4: Något otypiskt för våra sleepovers var att somna tidigt, men denna gång gjorde vi faktiskt det och vaknade utvilad efter 8h sömn på söndagen. Vid 12 var det dags att åka iväg på futsalmatch. Tyvärr förlorade vi mot ett mycket bra motstånd, men nästa match tar vi!
 
Här är lite vad jag har hållt på med på sistone, som vanligt är majoriteten av bilderna matbilder hehe... Redan halva november har gått vilket känns helt sjukt. Väntar med spänning på december, har en massa planerat, t.ex. en resa till Sverige, matcher i både futsal och innebandy samt mys med vännerna. Såklart kan man heller inte glömma julen, min absoluta favorithögtid på året!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tror nog att de blir repris av pizzan det här veckoslutet också ;)

2015-11-17 @ 14:22:07
Postat av: Jessica

Sama Hanna, sååååå god!!

2015-11-17 @ 17:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0