Julen 2015

 
Nu när december närmar sig med stormsteg har jag börjat fundera både på vad jag skall ge i julklapp åt alla nära och kära och vad jag själv kanske skulle önska mig. Vet att mamma och pappa uppskattar dessa inlägg haha!
Högst på listan för tillfället står nog nya träningstights och långärmade träningströjor. Har börjat tycka att det är mycket skönare att träna i långärmat på gymmet, men har egentligen bara två långärmade jag gillar.  Har länge dreglat efter den gråa träningströjan på bild, men priset har alltid svidit så pass mycket att den har blivit kvar i butiken.
(Alla i storlek S)
Har också länge tittat på Nike's sportbhn, men har aldrig blivit av att köpa någon. De har så många fina modeller och färger att välja mellan!
(Storlek S)
Eftersom jag har blivit helt klockberoende och inte går en dag utan klocka, skulle en tredje klocka i kollektionen vara bra för variation. Har länge varit sugen på en lite finare guldklocka. Har också börjat gilla ljus mera och om jag skulle få lite doftljus till mitt rum kanske jag skulle komma över min lilla rädsla för eld.
Förra året fick jag höra att jag var konstig som önskade mig påslakan till julklapp, så varför inte köra på det i år igen? Nej men jag älskar att sova i fina påslakan och det är ju bra att samla på sig några tills man flyttar hemifrån! Fastnade mest för ganska jordnära färger den här gången.
 
Till gymmet använder jag för tillfället en väska/påse som inte är den finaste längre och skulle vara dags med en uppdatering. Älskar Nike's och blev kär i färgen ovan, men också basic svarta är fina. På tal om träning så tror jag också att en foam roller är något jag skulle ha stor användning av.
 
Det här var då lite saker som jag kanske inte absolut behöver, men som skulle vara helt roligt att ha! Förväntar mig självklart inte att få alla dessa saker eller något över huvudtaget, utan gjorde det här inlägget mest för skojs skull. Hoppas också att jag kanske gav någon idéer på vad man kan ge åt andra i julklapp eller önska själv! Vad står på era önskelistor?

RSS 2.0