Senaste veckorna

Bild 1: Hundselfies hör till min vardag typ haha, min mobil väller över av sådana. Bild 2: Lite mellanmål, äter massor av vattenmelon för tillfället eftersom de är så goda igen, tecken på att sommaren kommer? Bild 3: När alla andra ungdomar var i stan och drack så var vi i belysta spåret och sprang, normala ungdomar eller vad... Senare på kvällen gjorde vi nog annat än tränade så bli inte oroliga! Bild 4: Om ni inte ännu har smakat så rekommenderar jag verkligen glutenfritt knäckebröd, ni borde hitta receptet genom att googla. Sååå gott, har länge varit en favorit.
Bild 1: Dagens frukost, my kind of gröt där gröten knappt syns haha. Bild 2: Före innebandyavslutningen förra veckoslutet, fick faktiskt pris för att ha gått mest framåt! Bild 3: Need I say more än att Stella är för gullig? Bild 4: Drömde mig bort till Turkiet då jag fick hem mitt H&M paket, lägger upp ett inlägg om det senare.
Bild 1: Selfie från någon håltimme den senaste veckan. Bild 2: Jobbar fortfarande på i skolan, men hör ni det är mindre än en månad kvar till sommarlov!! Bild 3: Emmy frågade om jag ville komma med och springa lite imorse, så startade söndagmorgonen med det vilket var skönt. Försöker också komma i form till Stafettkarnevalen där jag ska springa 280m varav de sista 80m är brant motlut, tyngre än förväntat... Snart ska jag ta mig iväg till jobbet. Bild 4: En gammal solnedgångsbild för att jag inte hade någon annan bild att lägga som sista.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0