Through my phone

 
Bild 1: Lite mys med Stella, ibland är det helt skönt då hon somnar efter att ha sprungit omkring som en galning haha. Bild 2: En kväll då vi gick ut med vännerna och skulle se solnedgången... Bild 3: ... tyvärr missade vi den finaste biten, men fick i alla fall några lyckade bilder! Bild 4: Mamma fixade en gullig frulle åt mig på min födelsedag på torsdagen. 
Bild 1 och 2: Var på ett nästan tomt gym på fredag, jag och en kvinna i 70-års åldern, bästa känslan! Träningsoutfiten var "all-Nike" som ni kanske ser hehe. Blev 30 min cardio och 40 min benstyrka. Bild 3: Bakade lite cupcakes inför min födelsedagsfest. Glömde dem i ugnen men de blev väldigt goda i alla fall. :D Bild 4: Hela gänget samlat, mitt ansikte rymdes inte med haha men de viktigare ansiktena syns. ♥
Bild 1: Bordet dukat och redo för fem galna flickor. Bild 2: Trött lördag-morgon selfie hehe, vackrare har man ju sett. Bild 3: Finaste kortet och finaste "dikten", blev ju för glad!! Sånahär presenter uppskattar jag lite extra mycket, att någon verkligen satt ner tid och funderat på presenten, dyra presenter är inte det viktigaste! (Fick nog mer än kortet, men det visar jag i nästa inlägg! ;)) Bild 4: Några presenter som jag fick på min egentliga födelsedag, en Björn Borg necessär, en mugg och skedar samt en croptop! Tack Sofia, Linda och syster. ♥ Av mamma fick jag en tredjedels Turkietresa (som jag redan skrivit om), duntäcke och mina favoritblommor.
 
Idag blir det ännu ett kalas för släkten, kan ju konstatera att det har blivit mycket onyttigheter och minimalt med träning det här veckoslutet.. Nästa veckoslut då jag har tre matcher får make up for it haha. Vill ännu här tacka alla som önskat mig grattis på födelsedagen och gett mig presenter, ni är alla fina!! Förresten, tycker ni om dessa mobilbilds inlägg? Man får ju en tydligare bild vad jag gör på vardagarna i och med dehär inläggen men bilderna är ju sämre kvalitét än med systemkameran. Kommentera gärna vad ni tycker. :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är alltid roligt med såna här inlägg! :)

2015-03-22 @ 13:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0