Lilla Stella

Några av bilderna är tagna av min mamma och syster. Många som ser Stellai verkligheten tycker att den ser mindre ut än på bilder, den väger alltså ca. 1,7 kg och är lite över sju veckor gammal just nu!
 
 Som jag nämnde i förra inlägget så hämtade vi hem en ny familjemedlem på lördag! Det är en liten Shetland Sheepdog som heter Stella. Hon har bott hos oss i tre dagar nu och blir busigare och modigare för varje minut som går känns det som. Vår andra hund Wilma har varit jättesnäll och tålmodig, men den har nog morrat till ett par gånger t.ex. då Stella hoppade på henne och ville leka och då hon skulle äta från Wilmas matskål tillika som Wilma. :D Wilma verkar också vara aningen avundsjuk över att inte längre vara den enda som får uppmärksamhet i huset, men vi försöker ge dem båda det så mycket vi hinner. Ska bli intressant att se hur snabbt Stella lär sig "the basics" och se hur hon växer! 
 
Dessa bilder är ju nu tyvärr tagna med mobilen, men ska nog ta tag i kameran och fota ordentliga bilder på Stella någon dag! På tal om bilder så har jag inte ännu heller fotat bilder till mina planerade inlägg, men skall försöka hinna i veckan.


Kommentarer
Postat av: ida - photography, style, life ♡

ÅH MEN GUUUD! vilken söting! när kan jag komma!??? *.* ;)

Sv: ellerhur, samma här! jag kommer ihåg så väl när både du och jag lyssnade på honom så mycket samtidigt typ via msn o så hihi ♡
Ååh jaaahaa, då förstår jag. Men försök kolla på storleksguide om de har de på sidan du ska beställa! och jag förstår hur du känner för när jag väl hade beställt de så var jag som lyckligast haha! :D ♡

2015-03-02 @ 21:38:22
URL: http://photobylove.se/
Postat av: MATILDA

Så himla söt! :D

2015-03-03 @ 19:28:33
URL: http://matildays.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

Sv: åh fina du! puss på dig ♡♡

2015-03-06 @ 18:12:45
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Ida Lindborg ♡

du är välkommen här med ♡♡♡

2015-03-06 @ 18:12:51
URL: http://photobylove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0