Sommarreor

Åkte på skoj till huvudstaden tillsammans med Jessica idag och något som jag inte hade förväntat mig var mängden reor i alla butiker. Det var väl the main reason till att resan som inte skulle sluta med shopping åt mig själv ändå gjorde det.
Dessa shorts från BikBok föll jag för direkt då jag såg dem i butiken, tycker de är så söta och somriga. Har börjat föredra denna typ av shorts istället för jeanstyg, dessa är ju så mycket bekvämare!
Det enda jag egentligen skulle köpa var basic t-shirts, men då jag t.ex. hittade Nike tights inne på XXL som var nedsatta från 55€ till 35€ kunde jag inte stå emot. Har länge varit i behov av ett par helsvarta, hellånga tights med band så att de hålls uppe då man springer.
Sist och slutligen köpte jag de här gulliga "popcorn-lådorna" och sugrören. De är ju så fina att jag inte kommer kunna använda dem haha.
 
Det var överlag en fin dag i Helsingfors idag även fast det blåste väldigt hårt. Solen var framme hela tiden så vi valde att gå lite extra istället för att ta bussen vilket var skönt. Nu ska jag söka fram någon bra film eller serie och bara ta det lugnt, imorgon är det jobb efter två veckors ledighet som gäller!


Kommentarer
Postat av: Elin Gåhlin

Åh vad mycket snyggt! Du har bra stil!:)

2015-06-11 @ 20:22:37
URL: http://elingahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0