Sommaren har kommit

Bild 1: En av mina favorit"snacks" på sommaren, Café Regattas frozen yoghurt! Bild 2: Sommaren har äntligen kommit till Finland och vi får njuta av 25 graders värme, känns som sommaren börjar påriktigt nu. Bild 3: På den kallare delen av sommaren har jag gått klädd såhär haha, snyggaste outfiten or what? Bild 4: En bild från midsommarens andra dag som spenderades i Emmys och Riinas sällskap.
Bild 1: Första dagen av midsommaren som spenderades med en liten del av släkten och senare vännerna. Bild 2: En selfie före Hannas födelsedagsfest. Bild 3: Vi gick till Kråkudden för att se på en solnedgång som inte visade sig vara så speciell, men det var mysigt i alla fall! Bild 4: Bästa med sommaren måste ju vara färska jordgubbar, synd bara att de finska är så dyra ännu.
Bild 1: Igår slog vi till ordentligt och for till Bryggan med flickorna och de flesta av oss åt deras goda hamburgare. Bild 2: Fortsatte sedan till Emmys där vi hade en liten avskedsfest och njöt av det härliga sommarvädret. Bild 3: På kvällen var vi tvungna att dra till gymmet med Jessi efter all mat vi tryckt i oss. :D Bild 4: Emmy och hennes syster hade fixat ihop en fin kaka, snart flyger Emmy iväg till Australien för 10 månader...
Bild 1: Träffade på Cheek (min absoluta favoritartist i Finland) i Hangö vilket var ganska roligt. Han var verkligen jättetrevlig också. Bild 2: Kan inte förstå att jag snart kommer vara 10 månader utan min bästa vän.
 
Nu ska jag ladda upp för ett fullspäckat veckoslut med en stund i solstolen, hoppas ni alla får ett super avslut på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0