Finsk sommar

 
Kan ju börja med att be om ursäkt för att allt jag fotar är mat, det bara blir så... Vill också be om ursäkt för att jag bara bloggar mobilbilder, men det är så att jag har gått och söndrat mitt 50mm objektiv till kameran och jag verkligen hatar kitobjektivet, så om inte pappa kan fixa det vet jag inte vad som händer.
Bild 1: Mammas räksallad, måste njuta av räkorna nu före dom helt tar slut i världen hehe... Bild 2:  Min lilla baby fyllde ett halft år ♥ Bild 3: En sommarkväll i Hangö, man får väl erkänna att här är helt fint på sommaren. Bild 4: Prövade på chokladpehmis och det var sjuukt gott, inte sista gången jag åt det tror jag visst.
Bild 1: Lite breakfast-smoothie i min mugg som jag fick till julklapp, tycker den är så söt. Bild 2: Från en morgonpromenad med mamma, awkward much men hon gick så snabbt att jag inte hann med i hennes takt... Bild 3: Vi for till tandläkaren en dag och prövade på tandblekning, det funkade bra som ni ser! Bild 4: Classic Pizza och pizzan jag alltid äter där, nämligen Pollo BBQ, rekommenderar.
Var till HSF och äta en dag, valde en kycklingsallad och till efterrätt chokladkaka. Salladen var verkligen inte värd sitt pris, den bestod i princip av salladsblad, kyckling och oliver. Ingen av oss som åt där var så speciellt imponerade av maten så inte bästa platsen jag besökt. Efterrätten gillade jag dock starkt men den var dyr.
 
Ha det braaaa!

RSS 2.0