Monthly favourites


Väldigt få av mina träningstights är helsvarta eller enfärgade, så brukar ha rätt så svårt att matcha. Tänkte därför att de skulle vara bra med en topp som passar till allt! Älskar Nike Pro kläderna så det var inget svårt val, så sköna. Kommer från Zalando.
Beställde några dagar efter jul dessa Zero Point compression calf sleeves som jag redan tidigare har bloggat om. Har använt dem både under träning och efter för återhämtning. Tycker de är jättebekväma och de har faktiskt hjälpt mig. Var lite skeptisk när jag beställde dem men jag rekommenderar nog! 
Fick i julklapp världens härligaste kokos bodybutter från The Body Shop. De som känner mig vet att jag är helgalen i kokosdoften och har den i princip i alla möjliga former... Har använt nästan halva burken redan haha. Av mamma fick jag för någon vecka sedan Blistex läppbalsamet som är på bild. Det doftar sjukt gott och ger även fin färg som jag gillar. Tycker överlag inte så värst mycket om läppbalsam men detta har jag diggat.
Till julklapp fick jag även dessa härliga tofflor av min bästa vän (hennes blogg här). För mig som fryser precis hela tiden utom då jag tränar är de här perfekta och sitter faktiskt på mina fötter just nu. Söta till utséendet är de ju också!
Ännu en julklapp av en annan bästa vän, dessa sjukt gulliga hand- och fotkrämer. Funkar bra på mina händer och är också praktiska att ta med vart som helst då de är så små. Hade lätt kunnat köpa de här bara för hur de ser ut haha.
Tog hål i öronen i början av december, så fick en del örhängen till julklapp. Har inte hunnit använda dem så mycket ännu eftersom jag har haft lite problem med mina hål och mest haft i äkta örhängen. Nu mår dock mina öron bra igen så har kunnat börja byta utan problem.
 
Som ni ju antagligen har märkt har det blivit en över en månads bloggpaus... Har helt enkelt inte haft någonting att blogga om och har inte satt på datorn då jag använder min iPad hela tiden (gillar inte att blogga från den). Nu har jag dock fått tillbaka min inspo lite i och med att jag hittade min kameraladdare och har en fungerande kamera igen! Vet inte hur mycket bloggas det blir den kommande veckan eftersom jag kommer att vara hos pappa och jag inte är säker på om jag orkar ta datorn med mig, men får se. Om jag har läsare kvar ännu kan ni berätta vad ni vill läsa mer om, kläder, träning, mat...? Kram.


Kommentarer
Postat av: en vän

Olika inlägg om dina favoriter är bra och sen såklart alla fina bilder som du fotar! :)

2015-01-24 @ 14:54:28
Postat av: Juse

Mat inlägg för du vet att jag tycker om mat:):*

2015-01-24 @ 21:02:58
URL: http://jessicaberndtsson.blogg.se
Postat av: Jessica Gröning

Vad som helst bara du bloggar :D men mat e ju alltid kul...

2015-01-24 @ 22:00:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0