Livet som hangöbo

Efter att snart 17 år har levt i Hangö kan man konstatera att det är en fin stad - sommartid. Nu mitt i vintern har jag stora problem att inte bli överöst av ångest och tråkhetskänslorna som jag får av den här staden. Som ni ser på bilderna kan staden dock leverera på sommaren, det är inte ovanligt att man träffar på kändisar och man ser faktiskt människor då man är på stan!
 
Ibland hjälper det att se på bilder från sommaren, ibland blir ångesten bara större. Just nu räknar jag dock ner dagarna till en Turkiet resa med min bästa vän om 122 dagar kvar, så det hjälper till att orka kämpa med skolan och vardagen överlag. Har på känn att nästa sommar kommer bli grym, eller jag ska se till att den blir det.
 
Vill också som en liten parentes berätta att vi på söndagen var på futsalturnering med laget, vann två av två matcher och just nu leder serien med 4 poäng till tvåan. Tyckte det var så fint att jag måste nämna det, fina människor! (Saker som dessa keeps me going vintertid, så tackar futsalen och innebandyn).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0