Mascaratest

De senaste månaderna har jag fått två mascaror i present, och eftersom båda var helt nya för mig så tänkte jag göra ett testinlägg där jag testar båda och berättar lite vad jag tycker om dem! Hoppas ni gillar idén.
Först ut har vi en mascara från Clarins som heter "Wonder Perfect Mascara". Då jag kollade runt lite hittade jag ett pris på ca 30€ för denna. Det är inte något pris som jag själv skulle sätta på en mascara men roligt att pröva lite dyrare också! Konstaterade direkt att borsten inte är sådan som jag gillar, jag gillar en lite större och inte så böjlig borste.
På övre bilden är då mina fransar helt utan mascara och på nedre bilden har jag Clarins-mascaran på ena ögat.  Det var svårt att med mascaran få fransarna skilt från varandra utan vissa "klistrades" ihop i varandra. Tog hjälp av en rentvättad gammal borste så den har separerat fransarna. Resultatet blev sist och slutligen ganska bra och visst ser man en längdskillnad med och utan mascaran.
Som andra testade jag L´OREAL Paris "Voluminous extra-black Volume building mascara, no clumping". Fick den i julklapp i ett set tillsammans med sminkborttagningsmedel. Den här borsten var inte heller sån som jag föredrar tyvärr, men ändå lite större än den från Clarins. Då jag sökte på nätet hittade jag ett pris på runt 5€. Kan ju säga som så att det märks en stor skillnad på dessa två och man kan konstatera att priset har en viss betydelse. Den här klumpade ihop ögonfransarna väldigt mycket fast det stod "no clumping". Hjälpte också med denna till med min tvättade borste men fick det trots allt inte att se så snyggt ut.
På bilden till vänster ser man då L´OREAL mascaran och till vänster båda, till vänster Clarins och till höger L´OREAL. Clarins var då enligt mig bättre och den kommer jag säkert ha användning av men L´OREAL gillade jag inte riktigt.
 
Ingen av dessa vann dock över den mascaran jag använt väldigt länge nu, nämligen Maybellines One by One Volum' Express. Den har perfekt stor och hård borste och separerar fransarna bra vilket är viktigt för mig som hatar ihopklumpade fransar. Den ger också bra volym, med andra ord håller den vad den lovar! 
 
Förlåt för lite halvdåliga bilder, var svårt att fota sig själv med 50mm objektivet men jag gjorde mitt bästa... :D Min hy är också ganska torr just nu så den är inte världens vackraste att se på.


Kommentarer
Postat av: Ida Lindborg ♡

åh vilket bra inlägg Fells!!! så kul o veta lite mer om mascaror osv, för det behövde jag med haha :D ♡

Sv: vad roligt, hoppas ni får det fantastiskt kul!♡

2015-02-20 @ 17:38:52
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Jessica Gröning

Jag tycker inte heller alls om Loreal mascaran, men som du vet älskar jag Clarins haha :) När kommer inlägg om Åboresan? :D:D

2015-02-21 @ 20:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0