Sportlovet i bilder

1: Var fint väder några dagar så gick en längre promenad med Wilma. 2: Städade rummet, behövdes verkligen. 3: En annan bild av städningen. 4: Hade innebandyturnering och kom hem med 0 poäng, tråkiga 3-0 och 2-1 förluster då vi hade alla förutsättningar att vinna.
1: Var i Åbo hos syster ett par dagar, gick i stan, åt kinamat och såg på film typ. 2: Den röda tröjan (?)  var det enda nya jag fick med mig hem från Åbo. 3: Haft bästa nattsällskapet!! 4: Köpte ju som ni också såg i förra inlägget nya Nike's .
Blev liite för mycket av det goda tror jag visst, sjukt god kycklingcaesarsallad på Picnic och lite fredagsmys hos moster i Helsingfors.

Idag är det fredag och också veckans första blogginlägg. Har haft fullt upp denna veckan med olika träningar och t.ex. vakttur i idrottshuset. Har en massa bloggidéer men har helt enkelt inte haft tid att fota bilderna jag behöv, men jag lovar att det kommer! Har iallafall ett träningsinlägg och ett kläder/träning inlägg på kommande så håll ut. Imorgon kommer vi att hämta hem en ny familjemedlem, nämligen en liten hundvalp. Är excited men tror inte riktigt att jag ännu har förstått att det imorgon kommer finnas två istället för en hund i det här hemmet. Men som sagt så ska jag försöka få ihop några inlägg, kanske jag hinner under veckoslutet! :) 
 

RSS 2.0