what I got for christmas

Så var julaftonen förbi & snabbt gick det! Hade en mysig julafton med båda familjerna och släkten, en massa god mat (för mycket), julklappar, spel och skratt till sent på kvällen. Tog inga bilder under själva julaftonen så tyvärr kan jag inte dela med mig av sådana, men tänkte istället visa upp lite av vad jag fick till julklapp. De flesta brukar i det här skedet ge en förklaring om hur de inte skryter osv, men jag tycker det är självklart att man inte gör det, eller i alla fall jag gör det eftersom jag själv gillar att se vad andra har fått!
Fick en hel del sportsaker som ni ser, t.ex. en egen foam roller och en självgjord träningsdagbok av min bästa vän! Sååå fin och älskar presenter där man ser att den andra lagt tid och eftertanke på den. Presentkortet kommer också i använding, ska försöka titta ifall jag skulle hitta något under mellandagsreorna!
Till näst har vi lite små mysiga saker, alltså påslakan (i marmormönster som jag önskade), doftljus och en fin mugg! Fick också ett litet bord som jag inte tog bild på och på det kommer jag lägga ljusen och muggunderlagen som kommer ända från Paris!
Sist och slutligen har vi de alltid lika behövliga skönhetsprodukterna. Dusch- och handcremer behövs alltid och eftersom det är tråkigt att köpa sådana själv är det perfekt att få sådana till julklapp så att det räcker hela året haha. Fick också en del choklad som jag ska försöka få uppätet innan nyår så att jag kan börja 2016 på ett lite hälsosammare vis än jag slutar 2015!
 
Hoppas ni alla har haft en fin jul, det hade i alla fall jag! Nu väntar en juldag med mera mat och chill, men imorgon känner jag att det är på tiden att dra sig tillbaka till gymmet igen. 


Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Fina saker :)

2015-12-25 @ 13:26:01
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0