Stockholm

Nämnde det aldrig här på bloggen, men på fredagmorgon körde vi med familjen till hamnen i Åbo och åkte med färjan till Stockholm över veckoslutet. Var så skönt att komma bort från Hangö en stund och dessutom få köpt i princip alla julklappar.
Bild 1: Vi bodde hos min morbror och hade det jättemysigt där då vi inte shoppade. Bild 2: Besökte Gamla Stan på lördagen, men det var sååå mycket människor att jag inte riktigt kunde njuta av att gå där. Den yngre generationen siktade ganska snabbt stegen mot Gallerian istället haha. Bild 3 & 4: På båten testade vi på något nytt istället för den vanliga buffématen, nämligen brunch. Det var gott och man blev mätt, men det var kanske lite för mycket vuxna och fina rätter för mig haha.
Bild 1: Föredrog Gamla Stan kvällstid då det var betydligt mindre människor och julbelysningen lyste i mörkret. Bild 2: Var för första gången på Espresso House och tog deras choklad & hasselnötscheesecake. Bild 3: Före middagen på fredagkväll då vi kom från båten, vi fick en god skaldjurspaella. Bild 4: På båten på söndagkväll påväg hem till Åbo. Det var en massa extra säkerhetsåtgärder både i terminalen och ombord på båten så var lite rädd med tanke på vad som har hänt i världen på sistone, men resan gick bra.
Bild 1: Världens sötaste katt Chica som bodde hos min morbror. Den kom och lade sig på en då man sov och tydligen hade den sökt oss natten efter att vi hade åkt tillbaka till Finland. Bild 2: På lördagkväll blev det lite glögg, ostbricka och pepparkakor efter en lång dag på stan med väldigt lite sömn. Bild 3: Shoppade nästan ingenting åt mig själv, men unnade mig ett ordentligt nagellack från O.P.I för en gångs skull. Köpte också en nyårsklänning, en kofta och lite smink. Bild 4: Ännu en bild från trånga Gamla Stan.
 
Så nu var man tillbaka i stormiga Hangö igen med nya krafter (haha I wish, lider typ av sömnbrist av diverse orsaker) och ska börja ta tag i träningen och skolan igen efter lite paus. Insåg också precis att en vecka av december redan snart har gått och att julen snart är här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0