Mellandagsrea

Måste verkligen hylla BikBoks reor, båda byxorna och den svarta jackan kommer därifrån och alla var på -50%! Den randiga tröjan var på -70% på Lindex och är superskön, men är osäker på om jag liknar Cruella Devil i den haha.
På XXL hittade jag äntligen ett par gymskor. Har länge velat ha ett par skor specifikt för gymmet eftersom jag nu har använt mina innebandyskor, men har inte velat spendera så mycket pengar på nya skor då jag ändå har skor. Dessa hittade jag dock för endast 40€ så kände att det var meant to be.
 
 
I förrgår åkte jag till Åbo tillsammans med min mamma och syster för att spendera ett par dagar där och kolla in mellandagsrean. Hittade överraskande mycket för att vara jag, brukar inte direkt hitta något på reor men nu! När vi kom hem från Åbo gick jag också och använde upp mitt presentkort till Sportia i Hangö så om ni vill se vad jag köpte därifrån kan jag visa det i ett inlägg också. Resten av jullovet kommer jag nog spendera i Hangö, förutom ett par grejer med futsallaget. Hur hemskt det än låter måste jag börja ta tag i en massa skoluppgifter som vi har över lovet så tror det är helt bra att inte ha så mycket planer. Hoppas ni alla har haft ett fint jullov hittils!


Kommentarer
Postat av: Iza

Snyggt!

2015-12-28 @ 22:23:23
URL: http://izahannaelin.se
Postat av: emeliesandelia.se

Så fina saker du hittade! :)

2015-12-29 @ 16:58:15
URL: http://emeliesandelia.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0