Jullov

Äntligen är jullovet här och julfesten över! Som sagt var det vår klass som ansvarade för gymnasiets julfest och eftersom det inte riktigt gick som på strömsö för två dagar sedan så var jag väldigt orolig för genrepet som vi hade igår. Det gick dock jättebra så alla var väl rätt så självsäkra inför idag & såklart hände en del missar då. :D Men vi klarade det i alla fall och några skratt hörde man i publiken så det kändes bra. Om ni förresten undrar varför jag är utklädd till en man så var vårt program en talangshow och jag var Simon Cowell!
Jullovet börjar på bästa möjliga vis då vi har en sleepover med flickorna på bilderna ovan idag. Borde väl egentligen göra mig redo inför det eftersom jag ligger här i sängen nyduschad och osminkad för tillfället. Jag har ännu inte riktigt förstått att jag nu är ledig ca. 3 veckor eftersom jag har ett ganska stressigt veckoslut på kommande, men det ska bli väldigt skönt med ledighet!
 
Ha ett fint jullov alla, ska försöka uppdatera aktivt nu när jag är ledig!


Kommentarer
Postat av: Ida Lindborg ♡

åh vad mysigt med sleepover! så fina ni är ♡

Sv: ååh men vad roligt hihi ♡♡ både du och jag har ju gillat han så länge, sedan 2009 liksom. Jag tror till och med att det var på din blogg jag började lyssna på Justin då du hade lagt upp ett klipp om han här hihi.
Massa kramar till dig♡

2015-12-19 @ 19:51:00
URL: http://photobylove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0