Juletider

Jullovet har äntligen kommit igång ordentligt och jag har njutit av sovmorgnar och lugna dagar. Har också träffat vänner och faktiskt besökt gymmet ett par gånger vilket var behövligt. Måste bara berätta hurdan hat-kärlek jag har till foamrollern, det gör såå ont men är samtidigt så skönt så jag är glad att det har kommit flera sådana till gymmet. Om ni undrar varför jag står på Jessis rygg på var och varannan bild så är det för att hon har ryggproblem haha.
Bild 1, 2 & 3: Började som sagt jullovet med sleepover med bästa vännerna. Vi lagade mat och julstjärnor, delade ut julklappar till varandra och avslutade kvällen med Johan Falk. Bild 4: På lördagen var det dags att träffa lite andra vänner som t.ex. Riina!
Bild 2 & 3: Det var alltså en överraskningsfest för Sofia som jag inte sett på flera månader som stod på lördagens schema. Det var lyckat och roligt men jag tror jag aldrig varit så trött som jag var på innebandymatcherna på söndag morgon... Bild 4: På måndagen besökte jag, Hanna och Jessi mitt favoritcafé i Hangö och åt favoritsalladen!
 
Imorgon är det julafton vilket känns helt sjukt, har inga julkänslor alls! Får hoppas det känns bättre ikväll då min moster och mina kusiner har kommit hit och vi klär granen. Ha en riktigt god jul alla ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0