2016

Beskriv året som gått med tre ord:
Tråkigt, lärorikt & utmanande.
 
Årets bästa bild:
 Jag tror nog att mina favoritbilder i år blev tagna med min GoPro under sommarlovet eftersom jag hade med den på lite "speciellare" händelser p.g.a. dens smidiga storlek. Fotade inte speciellt mycket med min systemkamera tyvärr, det ska jag försöka ändra på till 2016.
Vart reste du?
Om det är utlandsresor vi pratar om så reste jag till härliga Turkiet med Emmy och hennes familj första sommarlovsveckan och i början av december åkte jag till Sverige med min familj för att hälsa på släkten och köpa julklappar.
 
Vad såg du mest fram emot?
Antagligen sommarlovet, eftersom jag gör det varje år haha. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig p.g.a. vädret men visst har jag många fina minnen från det ändå.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag färgade mitt hår ljust efter många år med mörkbrun eller svart färg och jag är glad att jag vågade pröva på lite förändring.
 
Jag såg också One Direction live för första gången.
 
Kommer inte direkt på så många spännande saker som jag gjort för första gången i år, men visst finns det en massa småsaker som jag inte kommer på nu.
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Jag är väldigt dålig på att minnas datum och tycker ärligt att datum är ganska irrelevanta, det är ju själva händelsen som är viktig. Men jag kommer såklart minnas alla större händelser som resor, julafton, midsommar (mest för att den var så jädrans kall haha) och liknande, men också alla små stunder med vännerna då vi bara legat på ett berg eller i någons säng och pratar till sent på natten. 
 
Sen kommer jag också minnas alla hejdån jag har varit tvungen att säga under det här året då flera av mina vänner valde att resa ut i världen antingen på utbyte eller som au pair. Fast de datumen inte kanske kommer att minnas som de bästa dagarna under året, så fick dom en verkligen att inse hur viktiga dessa personer är för en och hur svårt det är att säga hejdå.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Jag gör varje år en ny spotifylista och de som väcker flest minnen är bl.a. dessa:
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
 
Jag tänker träna mer och använda min tid bättre, nu har det allt för ofta blivit så att jag valt sängen istället för att hitta på något roligare. Jag skulle gärna också vilja bli lite mer spontan och göra en massa nya saker.
 
Planer för 2016?
 - Jag fyller 18 i början av året vilket känns såå konstigt
- Förhoppningsvis kommer jag få körkort
- Ska se Justin live för en andra gång
- Hoppas på att få chansen att resa någonstans
- Vill ha en oförglömlig sommar med alla mina fina vänner!
 
 
GOTT NYTT ÅR ÅT ER ALLA!

RSS 2.0