Bak i tiden

Bild 1 & 3: En throwback till Bromarv med dessa fina flickor, två härliga dagar. Bild 2: Riina ordnade avskedsfest före hon reste iväg till Danmark, vi var ett gäng flickor som satt vid stranden till sent på kvällen och sen åkte vi iväg för att se på stjärnorna i mörknet, en fin kväll! Bild 4: En annan kväll som spenderades med Jenna i östra hamnen.
Bild 1: Fixade ihop en god brunch efter en sleepover med bästisarna, var ett bra sätt att starta morgonen på! Bild 2: Före en friidrottsträning med Hanna, rekommenderar ZeroPoint strumporna sååå mycket, de har nästan varit på fötterna varje träning sen jag köpte dem... Bild 3 & 4: Igen bilder från Bromarv, första bilden var före vi skulle ut och ro och andra bilden var utsikten vi fick vakna till, solen lyste in i stugan.
Bild 1 & 3: Spenderade en fredag med fina personer, var ut och äta till Makaronitehdas (hälften tog sallad hehe...) och sen var vi på en födelsedagsfest. Saknar Sofia!! Bild 2: Jennas födelsedag gick ut på att jag och Jessi bjöd henne på mat, sen chillade vi ute och avslutade kvällen inne i Jessis säng, as usually... :D Tolka inte det där fel bara haha.
 
Sedan skolan har börjat igen har jag hunnit med en hel del roligt och inte ett enda veckoslut utan planer har gått. På lördagen firades Hangödagarna och samtidigt forneldarna i Hangö och det var en lyckad kväll, kändes för en gångs skull som att det fanns något att göra i Hangö. Igår (alltså söndagen) jobbade jag min sista tur i glasskiosken för den här sommaren, så nu kan jag koncentrera mig mer på träningen som blivit lite på sidan under sommaren. Har redan kommit ganska bra igång, idag blev det gym efter skolan och ikväll ska jag på löp/snabbhetsträning. Känns som allt rullar på ganska bra just nu. Hoppas ni har haft en bra start på skolåret och att det fortsätter lika bra!

RSS 2.0