Most used apps

 
Jag har en Samsung S4 telefon som jag kanske är lite för beroende av och förutom att ringa med den (som jag väldigt sällan gör) så har jag en hel del appar på den. Vissa onödiga och vissa väldigt nödvändiga, tänkte här lista upp mina favoriter. Slår vad om att ni redan känner till de flesta, men kanske ni får något tips i alla fall!
Snapchat är basically en "chat" app där du skickar bilder och själv väljer hur länge den andra får se dem, sen försvinner de och går inte att ses pånytt. Älskar det att man kan skicka helt galna bilder, it's all fun and games until someone screenshots your snapchat haha... Det är också roligt att många kändisar använder snapchat så man kan följa med va de snappar. Om nån vill snappa mig så heter jag felicijaa!Instagram misstänker jag att alla vet vad är, en app där du kan lägga upp bilder och följa och gilla andras bilder. Fast jag själv inte uppdaterar insta så ofta så är jag desto oftare där och tittar på andras bilder, följer en hel del personer! Tycker det är skönt att Instagram "never gets old", varken bland mina egna vänner eller kändisar. Om ni vill följa mig heter jag feliciacarolina!
Absolut bästa chatt-appen, använder i princip ingen annan (om inte snapchat räknas). Gratismeddelanden är ju aldrig fel!Wattpad är kanske obekant för en del. Det är en app dit man kan skriva egna berättelser eller läsa andras. Är själv dagligen där och läser allt möjligt, oftast fanfictions som det finns flera hundra bra. Har läst några Janoskians, Neymar och Torres fanfics och man blir helt beroende heheh. Tycker själv mycket om denhär appen eftersom jag har telefonen med mig överallt och kan läsa när jag vill, behövs ej heller internet-kontakt för att den ska fungera!Redigerar oftast mina instagram- och andra bilder i appen Aviary, men Photogrid använder jag för att laga collage eller för att få bilden att passa in i Instagram format. Finns många fina bakgrunder och olika collage-layouts och appen är jättelätt att använda.
Duolingo är en app där man kan lära sig olika språk. Tyvärr kan man bara lära sig från engelska till andra språk, men det gör ju så att man lär sig bättre engelska också! Har själv använt appen för att lära mig spanska och den har faktiskt hjälpt en hel del. Det finns både översättningsuppgifter, att skriva av vad man hör och att själv säga meningar till telefonens mikrofon. Tror att det jag har lärt mig med den här appen kommer vara till stor hjälp då jag börjar läsa spanska i skolan. 
 
Twitter vet säkert alla också vad är, där kan man skriva korta statusuppdateringar och ladda upp bilder. Brukar sällan tweeta själv utan använder det mest för att retweeta andras tweets och för att överlag hänga med vad som händer bland mina idoler haha. Twitter var jättepopulärt för något år sedan, men nuförtiden är inte många av mina vänner aktiva där. Själv tycker jag det bara är skönt eftersom jag mestadels spammar mina idoler där. :D Om ni vill följa mig heter jag felicijaa!
Jag går typ helatiden med hörlurar i öronen, så Spotify är en stor del av min vardag kan man säga. Har själv Spotify premium och rekommenderar stort att alla skaffar det, är såå värt det, skulle själv inte orka en sekund med all reklam och begränsad tid som man får lyssna. Det bästa med Spotfiy premium är också att man göra sina listor "available offline", alltså det går att lyssna utan internet.
 
Vad tyckte ni om det här inlägget och vilka är era favoritappar? I could use some new ones!

RSS 2.0