Alphabets of my life

 
Att blogga - har gjort det till och från i ca. 5 år redan, så visst kan man säga att det hör till mitt liv. Jag älskar att blogga men har ofta problem att komma på vad jag ska blogga om.
 
Bananer - gröna bananer är min favoritfrukt och konsumerar lite väl många av dessa per dag...
 
Carolina - mitt andranamn som obviously har hängt med sedan mitt dop, har egentligen aldrig tänkt på om jag gillar det eller ej, men det funkar.
 
Drama - hatar drama på alla vis och är antaglien därför väldigt sällan själv inblandad i något sådant. Är heller nästan aldrig i strid med någon person och tror inte att jag skulle klara av det haha.
Engelska språket - ett språk som dagligen dyker upp i mitt liv på olika vis, t.ex. när jag scrollar genom min instagram-feed eller är på engelskalektion i skolan. Ett språk som jag är jätteglad över att jag kan så pass bra!
 
Fotboll - en av de sakerna som gjort mig till den jag är idag. Med fotbollen har jag upplevt massor, glädje, sorg, med- och motgångar. Dock kommer jag aldrig ångra att jag som 7-åring for på dendär första träningen och jag tror verkligen att citatet "once a football player, always a football player" stämmer.
 
Gym - har gått på gym i ungefär ett år nu, tyvärr inte lika ofta nu som i början. Fanns en tid då jag gick där t.o.m. 5 gånger i veckan och tycker det är synd att jag nu för tiden inte hinner oftare än 1-2 gånger i veckan.
 
H&M - troligen hälften av min garderobs kläder kommer från H&M. Så mainstream kläder men ändå så billigt och bra.
 
Innebandy - Älsklingssporten, vet inte vad jag skulle göra utan den. Har lärt mig så mycket av den och jag insåg precis att jag har fått en hel massa nya bekanta via den. I innebandyn är alla som en familj, så på det sättet uppskattar jag att sporten inte är lika stor som t.ex. fotboll.
 
Julen - min favorithögtid. Älskar allt med julen, julbelysningen, maten, musiken och den där speciella känslan som finns i kroppen i juletider. 
Kompisar - Ja vad skulle jag göra utan alla mina härliga kompisar egentligen? ♥ 
 
Laganda - efter att ha spelat en del olika sporter i olika lag under mitt liv har jag insett hur viktigt en bra laganda är. Enligt mig har man en bra laganda om laget känns som en andra familj och man kan vara sig själv 24/7 tillsammans med dem. Också att man alltid har roligt tillsammans, både då det går bra eller sämre.
 
Mamma - mamma är ju självklart en ganska betydande del av mitt liv eftersom det är tack vare henne jag finns här idag. Med henne kan man också prata om allting och hon orkar med mig fast jag ganska ofta är en pain in the ass hehe.. :)
 
Nu - försöker alltid leva i nuet och brukar sällan stressa över onödiga saker. Tar dagen som den kommer och är inte rädd för att vara spontan nu och då.
Ord - ord använder jag, som också säkert de flesta andra, dagligen på olika vis. Jag skriver dem, pratar med ord, sjunger ord och lyssnar på ord.
 
Pappa - en annan av de viktigaste personerna i mitt liv. Fast jag inte träffar han allt för ofta så är han självklart en stor del av mitt liv. Jag har också ärvt en del saker av honom som t.ex. hårfärg, bra syn & världens bästa humor!
 
Que Sera - betyder ungefär "what will be". Jag har en del framtidsdrömmar som jag verkligen hoppas att jag kan uppfylla!
 
Rolighet - att ha roligt och människor med humor överlag lever jag för typ. Om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag leva förevigt.
 
Spanien - favoritlandet med favoritspråket och favoritmänniskorna. Behöver väl inte säga så mycket mer än att jag älskar typ allt som har med Spanien att göra? 
 
Te - bara för att jag hatar te och aldrig har druckit mer än runt två klunkar av olika sorter. :D Och ni som säger att jag bara har provat på äckliga smaker så trust me, jag har nog smakat på mångas favorittéer...
 
 Ur - alltså klocka, tid. Jag är lite konstig när det gäller tid. Om jag vet att jag i princip måste komma i tid (t.ex. skola, träningar) så då är jag i tid och hatar att vara sen, medan jag nog ofta kan vara sen då jag ska träffa vänner eller liknande hehe... Förlåt alla som måste orka med det här. ♥ 
Vatten - både min favoritdryck men också min största fobi. Mörkt och djupt vatten skrämmer livet av mig, så jag vågar inte stå på däck i t.ex. Viking Line.
 
WhatsApp - antagligen min mest använda app, vad skulle man egentligen göra utan den haha? Jag gissar på gå i konkurs p.g.a. allt för höga telefonräkningar.
 
X - ex, som jag nu förknippar med saker som har hänt förut, så försöker jag alltid lämna bakom mig och gå vidare istället för att fundera och låta de gamla sakerna förstöra nya.
 
Yrkesval - har ingen aning om vad jag vill bli som stor och fortsätta utbilda mig till, och det skrämmer mig en aning. Är ändå intresserad av något jobb där man träffar människor och möjligen något inom sport också.
 
Zoo - haha alltså kom verkligen inte på något på denhär, men jag älskar djur (inte älg eller orm) och vet inte vad jag skulle göra utan min lilla hund.
 
Åsikter - kan ibland ha ganska starka åsikter om saker och jag uppskattar och gillar när folk säger sina åsikter ganska rakt ut. Att våga vara sig själv och säga sina egna åsikter är två fina egenskaper tycker jag.
 
Ändringar - kan ibland vara lite rädd att ändra saker som jag gillar mycket eller göra val som innebär en stor förändring. Ett sånt val som kom att ändra mitt liv ganska mycket var att jag slutade fotbollen och fast jag då var rädd att jag inte skulle ha något att göra och bli en soffpotatis, så började jag istället träna mer innebandy som idag är min favoritsport. Så ibland skulle jag vilja våga ändra mer på saker, allt från hårfärg till större saker.
 
Önskningar - som nu får stå för drömmar. Jag vill resa så mycket som möjligt under mitt liv, gärna med någon speciell, och bara leva livet fullt ut! 
Det var faktiskt svårare än jag trodde att komma på ett enda ord på alfabetets alla bokstäver, men tyckte jag klarade det helt bra sist och slutligen! Vad tycker ni om såna här lite speciellare inlägg, är de eller vanliga vardagsinlägg roligare att läsa? :)

RSS 2.0