Past week

Bild 1: Igår insåg jag att jag inte hade tagit en enda bild på vårt lands fina vinterlandskap. Tur för mig att jag tog en bild igår, för idag har det nämligen ösregnat och jag hatar det såååå mycket. Nu är allt grått och fult igen och det är svårt att ta sig fram med cykeln... Bild 2: Eftersom jag har en väldigt lugn period i skolan just nu och ibland har bara en lektion under hela dagen så ser mina outfits ofta ut såhär. Orsaken till det är att jag far till gymmet direkt efter skolan och det känns ovärt att klä på sig något annat än träningskläderna för en stackars lektion haha. Bild 3: Som vanligt har det blivit lite mys med den här busen. Bild 4: Uggsen har varit i flitig användning, men nu får de hållas på hyllan ett tag då det bara regnar och är äckligt ute.
Lite träning har jag hunnit med och förra träningsveckan var faktiskt ganska lyckad. Idag var det meningen att jag skulle gymma direkt efter skolan, men p.g.a vädret så prioriterade jag hellre skjuts hem hehe... Får bli kvällsgym istället vilket inte alls är min grej.
Som vanligt har jag samlat på mig lite matbilder. Bild 1: Lunch på café Regatta tillsammans med Riina blev det förra torsdagen. Jag tog fisksoppa och pesto-kycklingsallad som var riktigt gott. Bild 2: Testade på den här smoothien en dag och kan rekommendera den starkt. Den är ganska syrlig till smaken vilket jag älskar, så fräsch. Bild 3: Såhär kan min frulle se ut på en lördag morgon. Bild 4: Medan den på en vardagsmorgon är så här pass fabulös.. :D
 
Nu ska jag fixa ihop lite mat, göra läxor och sedan som sagt åka till gymmet. Har känt mig väldigt trött och överlag orkeslös idag så hoppas träningen piggar upp mig! Ha det bra.

Ugg Australia

Vintern kom till Finland ganska överraskande och nu har vi minusgrader varje dag här. En dag var det -20 och då insåg jag att jag borde skaffa mig ett par ordentliga vinterskor eftersom jag inte hade ett enda par med foder. Beställde då Uggs som jag länge har velat ha men inte velat köpa p.g.a priset.
 
Uggs brukar dela åsikterna ganska ordentligt, och jag erkänner att jag inte tycker att det är världens finaste skor, men de är såå sköna och positivt är att man kan ha dem till träningskläder vilket jag inte tycker att man kan med t.ex. svarta stövlar.
 
Jag beställde mina från Brandos och de kostade 170 € om någon är intresserad av att köpa. Jag beställde först i storlek 37 men de var för stora så fick skicka tillbaka och ta 36. Dock är de väldigt smala vid vristen så det är ganska svårt att få in foten nu i början haha.

Hittat i mobilen

Bild 1: Dessa skor gör mitt liv så mycket bättre haha. Nej men är så glad att jag köpte dem, de är så bekväma så jag nästan vill va på gymmet hela tiden (latheten tar dock över). Bild 2: Har kärat ner mig i en bricka som jag köpte på IKEA på jullovet, här var det lite snacks till JVM som gällde och till slut fick vi ju se Finland ta hem guldet, fint det! Bild 3: Lite andra nya saker från IKEA och julklappar. Bild 4: Bjuder på en bild på 2015 års julgran också!
Bild 1: En dag fick jag fixa mat själv så att jag skulle hinna äta före träningen, blev en god kycklingsallad. Bild 2: En match hade vi också i förra veckan men tyvärr lyckades vi inte få med oss några poäng hem fast det såg lovande ut. Bild 3: Nyåret firade jag med några vänner hos oss, i stan (det var dock inte värt att cykla till stan och se de fjuttiga raketerna eftersom det var iskallt) och till slut hos en annan vän. Bild 4: Träningsdagboken som jag fick i julklapp av Hanna har faktiskt ökat min motivation, eller rättare sagt jag blir störd på mig själv då jag inte har något att fylla i den.
Bild 1: Världens finaste baby fyllde 1 år i den här veckan, tiden har gått så snabbt. Bild 2: Idag städade jag rummet (typisk söndag) och bäddade rena och nya lakan i sängen, duger! Bild 3: Ännu en bild från julen på Wilma, vi lade den i korgen för att få en fin bild men det slutade med att den ville blir där och sova haha. Bild 4: Så mycket roligare att fixa fruktfat då man faktiskt har ett fint fat haha.
 
Här är lite bilder på vad som har hänt de senaste veckorna, nu ska jag öva lite på en finskapresentation och sen sova. Imorgon är det kort skoldag, gym, bakning och lagkväll i Ekenäs som gäller!

RSS 2.0