February favourites

Har undvikit att äta godis, chips och sånt i februari så har varit tvungen att hitta på något annat att snacka på istället. Det här inlägget hade några superbra tips och nu för tiden är äppel med peanut butter och kokos samt rågchips stora favoriter hos mig!
Var ett varv till Åbo på sportlovet. Köpte inte så mycket kläder men denna, antagligen världens skönaste, tröja blev jag kär i. Den är inte världens snyggaste men så mjuk och alla som känner mig vet att jag älskar gråmelerat.
Den här handkrämen fick jag i julklapp och den har bokstavligen varit min räddare. Jag lider av världens torraste händer på vinterhalvåret och det här är den första handkrämen som faktiskt har hjälpt mig. Som ett plus doftar den också riktigt gott.
Ett annat inköp i Åbo var denna, länge behövda, gympåsen. Jag stod länge och funderade mellan Nikes svarta och den här av Adidas. Eftersom den här var 7€ billigare och jag älskar Adidas fick det bli den och nöjd är jag, en solklar favorit för tillfället.
Sist men inte minst har vi på min favoritlista något jag inte trodde att skulle komma hit. Jag har aldrig gillat att ha saker på läpparna och har nästan blivit äcklad av det, men på senare tiden har jag börjat älska rött läppstift. Lumenes läppstift har blivit favoriter för mig, de är prisvärda och bra. Har ett ur deras roses kollektion och ett av neutrals.
 
Har ni några speciella favoriter i februari så får ni gärna dela med er, låtar, filmer, serier, mat ja vad som helst!

Passion

Förra lördagen hade vi en hemmaturnering i innebandy som gick åt skogen. Jag hade bett min fina vän Hanna att ta lite bilder och än en gång får man väl konstatera att man inte kan se snygg ut då man spelar... Vad gör jag t.ex. egentligen på den sista bilden? Ser mer ut som någon dans än innebandy. :D
 
På tal om innebandy så har min motivation legat ganska nära botten ett tag, men har nu börjat träna med ett annat lag och fått bra nyheter inför nästa säsong så sakta har motivationen börjat öka igen. Det är verkligen skönt då det värsta är att plötsligt inte ha någon motivation till att göra det du älskar av olika orsaker.

Gott mellanmål

Idag var min sista lugna dag innan en ny period med fullspäckade dagar i skolan börjar. Bestämde därför för att njuta lite extra och fixa ett gott mellanmål före jag for iväg på innebandyträningar.
 
Skall bli en utmaning att se hur man klarar av en tung period då man nu i ett par månader haft 1-2 lektioner om dagen. Dessutom ska jag hinna träna, helst lika mycket som innan, och det kan bli en liten utmaning med alla läxor som vi kommer ha. Nåja, jag får bara ta dagen som det kommer och kämpa på.

RSS 2.0