Tiden tar slut

Lördagen startades hos pappa med en skål gröt (och pb-cups hehe...). For sedan med Emmy, Jenna och Jessi till idrottsplan för att se på en fotbollsmatch. Senare hade vi tortillamiddag med familjen och resten av kvällen spenderades med Jessi och Jenna. 
Första bilden visar min outfit för lördagkväll, stal bonusmammas kofta för den var så skön och fin! På söndagen vaknade jag rätt så tidigt och var utvilad, länge sen jag sovt så djupt en hel natt. På dagen fick jag med mig Jenna till gymmet och eftersom det var så fint väder så valde jag att gå dit. Visade sig att det inte var så bra idé då jag har lite problem med mina fötter men kom i alla fall fram och fick ihop en bra 1,5 timmes träning. Eller bra och bra, tredje bilden beskriver mig på gymmet! :D Skämt åsido.
En väldigt snygg after-workout selfie (känn ironin) och på andra bilden söndagens frukost som fick bli lite tortillarester och en för mig ny skyrsmak, nämligen ingefära-lime. Den var fräsch och överlag helt okej men väldigt mäktig. Sista bilden är från igår (måndag) då jag satt i idrottshuset som övervakare i 4,5 timme. Fick som tur sällskap av Jenna ett par timmar, så tack för det. :)
 
Bjuder på mina två favoritlåtar för tillfället. Svensk musik kommer alltid vara en stor favorit för mig!
 
Nu ska jag ta något smått att äta och dra iväg mig på innebandyträning. Är rätt så taggad för kommande veckan med tanke på att provveckan börjar (kortare skoldagar, mindre läxor) och jag på fredagen har säsongens första match, en träningsmatch nog men i alla fall. Ha en bra fortsatt vecka!

Ett veckoslut i september

Lördagens enkla outfit då vi åkte till stan med mamma, moster och syster.
 Fick med mig ett sött vitt linne hem!
På lördagkväll var det höstens traditionella kräftskiva med släkten som stod på schemat. Jag åt rekordmånga kräftor, nämligen en (som är en mer än förra året hehe). Har inget problem med smaken men tycker de är så jobbiga att "rensa" att jag inte orkar äta dem.
Startade söndagen med en stor och lång frukost, alla var lite trötta efter gårdagen.
Senare på dagen tog vi en promenad till Fyra Vindarna i det fina men blåsiga vädret, var på Alans Café och sen åt vi fisksoppa innan våra gäster åkte hem igen.
 
Har haft ett lyckat "släkt-quality time" veckoslut, det första sen maj som jag inte har haft jobb eller skola! Nu ska jag ta itu med lite läxor, är också sugen på att träna men skulle inte orka dra mig till gymmet... :D Ha det bra!

Fina torsdag

 
Torsdag är nog för tillfället min favoritdag i veckan, konstigt nog! Beror högst antagligen på att jag har en två-lektioners skoldag som slutar 12 och innebandyträning som är veckans höjdpunkt typ. På torsdagar brukar jag gymma efter skolan, men idag träffade jag istället Essi som jag inte sett på ett tag. Vi tog en pesto-kycklingsallad på Regatta och tror jag skulle kunna leva på det varje dag, såå gott! Efter Regattabesöket tog jag ut Wilma och Stella på lite promenad i solskenet, härligt höstväder.
Efter det har jag fått lite läxor gjorda och bara tagit det lugnt före kvällens träning. Har även ätit lite för många riskakor, men Friggs chia-havssalt riskakor är det godaste som finns, så tur för mig kommer dom börja säljas också i Finland snart. Just nu ligger Stella i min famn och sover medan jag bloggar, har världens obekvämaste ställning men hon är så söt att jag inte kan röra på mig...
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag så här långt och får en skön kväll!

RSS 2.0