En lat bloggare

Jahaja, så var det igen nästan en månad sedan jag bloggade senast. Har haft en bra oktobermånad på många vis, har kommit igång med träningen ordentligt och kör 6-7 träningar i veckan, innebandysäsongen har kört igång, har myst med fina vänner, ätit mycket och njutit av hösten (har i år märkt att jag faktiskt gillar hösten rätt så mycket). Har dock också varit väldigt trött och ibland ganska stressad, men det rullar på!
 En torsdag åkte vi till Helsingfors med klassen för att besöka Finlands bank och se på en teater. Vi fick ett par timmars fritid och då styrde vi stegen mot Vapiano. Det var min första gång där, men definitivt inte sista. Åt en spenat, pesto, kyckling och tomatpizza som jag faktiskt tror att var den godaste pizzan jag någonsin ätit! Hann också kolla i ett par butiker och fick med mig en rock som jag länge letat efter.
Har blivit flera kvällar på soffan med ljusen lysande, älskar ljus men är tyvärr rädd för elden så vågar typ inte ens tända ett ljus med tändsticka själv... Har inte blivit allt för många långa frukostar, men har njutit när jag någon gång har hunnit sitta ner och äta i lugn och ro (tränar futsal i Ekenäs på lördagmorgnar vilket gör att jag endast har sovmorgnar på söndagar). Stella har växt och lärt sig att ta skor, tur kommer den inte åt mina Nike's i alla fall...
Ute blir det mörkare tidigare och tidigare och jag känner att jag inte är mentalt redo för att solen går ner redan 16 snart... Har fotat mer än vanligt på sistone, mest för att jag har en fotokurs som har "tvingat" mig, men har också fått en del förfrågningar om jag kan ställa upp och fota så varför inte.
Fick en beställning från Yves Rocher för ett par dagar sedan som innehöll en hårolja, ett nagellack och ett vitaminspray för ansiktet. Har ingen aning om vad vitaminsprayet egentligen har för nytta, beställde det mest för att det såg fräscht ut hehe. Igår testade jag på pätkisglass som jag sett på en tid och kan väl konstatera att den var god och smakade pätkis, men inte värd sitt pris! Som sagt har också innebandysäsongen kommit igång med en hemmaturnering. Vi förlorade en och vann en match, vilket för vårt lag är ett riktigt bra saldo. Älskar också våra nya spelkläder.
 
Ja, här var en liten summering av vad jag gjort på sistone. Nu laddar jag upp inför två skoldagar och sedan flyr jag från Hangö och spenderar ett par dagar av höstlovet i huvudstaden med bästa tänkbara sällskapet! Ska försöka ta min tid till att skriva om mitt höstlov på veckoslutet, men lovar ingenting. Ha det bra! 


Kommentarer
Postat av: Jessi

Can't wait att få äta pizzan❤️

2015-10-19 @ 08:50:59
Postat av: Jessica Gröning

Wooow, du bloggar! :O

2015-10-20 @ 19:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0