Julen 2015

 
Nu när december närmar sig med stormsteg har jag börjat fundera både på vad jag skall ge i julklapp åt alla nära och kära och vad jag själv kanske skulle önska mig. Vet att mamma och pappa uppskattar dessa inlägg haha!
Högst på listan för tillfället står nog nya träningstights och långärmade träningströjor. Har börjat tycka att det är mycket skönare att träna i långärmat på gymmet, men har egentligen bara två långärmade jag gillar.  Har länge dreglat efter den gråa träningströjan på bild, men priset har alltid svidit så pass mycket att den har blivit kvar i butiken.
(Alla i storlek S)
Har också länge tittat på Nike's sportbhn, men har aldrig blivit av att köpa någon. De har så många fina modeller och färger att välja mellan!
(Storlek S)
Eftersom jag har blivit helt klockberoende och inte går en dag utan klocka, skulle en tredje klocka i kollektionen vara bra för variation. Har länge varit sugen på en lite finare guldklocka. Har också börjat gilla ljus mera och om jag skulle få lite doftljus till mitt rum kanske jag skulle komma över min lilla rädsla för eld.
Förra året fick jag höra att jag var konstig som önskade mig påslakan till julklapp, så varför inte köra på det i år igen? Nej men jag älskar att sova i fina påslakan och det är ju bra att samla på sig några tills man flyttar hemifrån! Fastnade mest för ganska jordnära färger den här gången.
 
Till gymmet använder jag för tillfället en väska/påse som inte är den finaste längre och skulle vara dags med en uppdatering. Älskar Nike's och blev kär i färgen ovan, men också basic svarta är fina. På tal om träning så tror jag också att en foam roller är något jag skulle ha stor användning av.
 
Det här var då lite saker som jag kanske inte absolut behöver, men som skulle vara helt roligt att ha! Förväntar mig självklart inte att få alla dessa saker eller något över huvudtaget, utan gjorde det här inlägget mest för skojs skull. Hoppas också att jag kanske gav någon idéer på vad man kan ge åt andra i julklapp eller önska själv! Vad står på era önskelistor?

Winter must haves

 
♥ Varma sockor - Jag får väldigt lätt kallt om fötterna och går därför hela tiden i varma, mysiga sockor då jag är hemma. Brukar också sova med sådana ibland så de är ett stort måste för mig i vintertid.
 
♥ Handkrämer & bodybutters - På vintern är min kropp överlag, men speciellt mina händer, torra som sandpapper. Jag måste dock erkänna att jag inte är den bästa på att smörja in mig och att det, och generna av mamma, är stora orsaker till att jag blir så torr på kroppen.
 
 
Fairy lights - Jag fullkomligt älskar mysiga lampor och speciellt i mörka och kalla tider lättar de upp stämningen lite och höjer mysfaktorn! 
 
Gymkort - Utan mitt gymkort kan jag lova er att träningen på vintern skulle lida mycket. Jag vet med mig själv att jag aldrig skulle ta mig ut på en springtur i snöyran till exempel, så tur finns det torra och varma gym inomhus som man kan välja istället.
 
 
♥ Ett rött nagellack - Rött nagellack är enligt mig jättesnyggt och passar perfekt på vintern i juletider. Själv använder jag rött nagellack året om och vintern är verkligen inget undantag!
 
♥ Något varmt att dricka - Jag är själv lite kinkig då det kommer till varma drycker, jag gillar varken kaffe eller te och jag dricker heller inte mjölk så om jag dricker varm choklad blir det med vatten. Glögg unnar jag mig i alla fall nu och då på vinterhalvåret och första glöggen är för mig ett tydligt tecken på att vintern och julen är här.
 
Här är en liten lista på saker jag inte skulle klara mig utan under den mörka och kalla årstiden vintern. Tyvärr orkade jag inte ta bilder själv idag så We♥It fick stå för dem. Vad finns på eran "winter must haves" lista?

Two outfits

Jacka Nelly | Skor H&M | Väska H&M | Topp Gina Tricot | Jeans Gina Tricot | Klocka Daniel Wellington
 
Jacka Nelly | Skor Nelly | Gympapåse Zalando | Mössa Nelly 
 
Fixade ihop två outfits med lite olika stil, men som jag båda gillar väldigt mycket! Jag har ganska varierande stil, ena dagen kan jag komma i mina Adidasbyxor och en bomberjacket och nästa i mina chelseaboots och en kappa. Jag gillar speciellt jackorna i båda outfitsen, för tillfället är jackor något som jag hela tiden cravear nya och om jag hade råd hade jag säkert köpt många fler än jag har. Randigt älskar jag också och svarta jeans är nog en evig favorit.
 
Är det här något ni skulle kunna ha på er?

RSS 2.0