Telefonbilder

Bild 1: Hittade fina körsbärsblommor i Åbo så var tvungen att stanna och fota. Bild 3: Ett klart favoritpar bland skor, ångrar inte köpet för en sekund. Bild 4: Överraskade mamma med morsdagsbrunch då hon kom hem från stugan.
Bild 1: Ett annat par favoritskor som faktiskt ännu också är vita istället för gråa eller bruna. Bild 2: Bakade pizza och myste med bästisarna hos Emmy på fredagen. Bild 3: En lördagkväll satt jag och Emmy vid havet och picknickade och frös! Bild 4: En vecka senare på lördagen var det desto varmare och solen lyste så att det var varmt med läderjacka.
Bild 1: American pancakes från morsdagsbrunchen. Bild 2: Stafettkarnevalen är kommande lördag så har försökt träna inför det också, skönt att löpspåret är väldigt nära hemmet. Bild 3: En selfie med solen i ansiktet, vem vet om ni kommer få se mer selfies med den hårfärgen på en tid..? ;) Bild 4: En annan bild från Åbo-besöket.
 
Fick på lördagen riktiga sommarkänslor. Lördagen var annars också en härlig dag, började den med en froyo på ett café ute i solen, shoppade lite (bilder kommer), fotade med Emmy, tränade lite till stafetten och spenderade kvällen med mina fyra fina vänner. Imorgon börjar provveckan och jag är inte direkt redo för det. Tur har jag bara haft relativt lätta kurser denhär perioden. Sommarlovet är här om mindre än två veckor så gäller bara att kämpa tills man når mållinjen och blir belönad med en lång paus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0