Loose pants

Köpte dessa byxor från Rut&Circle och efter att mamma sydde om benen lite så gillar jag dem! Har länge sökt passande byxor i denna stil men med mina ben har det varit svårt hehe. De här byxorna delar säkert också på åsikterna, vissa älskar dem medan andra avskyr dem. Själv har jag börjat gilla dem mer och mer och tycker att de är både sköna och coola! Byxorna kostade ca. 22€.
En fin blå väska av märket Pieces fick också följa med hem. Innan jag köpte den här var 100% av mina väskor svarta eller bruna så tyckte att det var dags för någon i färg. Använder också mest svarta, gråa och vita kläder så kommer inte ha några problem med att matcha denna väskan till mina outfits. Väskan var på nedsatt pris och kostade runt 25€.

Telefonbilder

Bild 1: Hittade fina körsbärsblommor i Åbo så var tvungen att stanna och fota. Bild 3: Ett klart favoritpar bland skor, ångrar inte köpet för en sekund. Bild 4: Överraskade mamma med morsdagsbrunch då hon kom hem från stugan.
Bild 1: Ett annat par favoritskor som faktiskt ännu också är vita istället för gråa eller bruna. Bild 2: Bakade pizza och myste med bästisarna hos Emmy på fredagen. Bild 3: En lördagkväll satt jag och Emmy vid havet och picknickade och frös! Bild 4: En vecka senare på lördagen var det desto varmare och solen lyste så att det var varmt med läderjacka.
Bild 1: American pancakes från morsdagsbrunchen. Bild 2: Stafettkarnevalen är kommande lördag så har försökt träna inför det också, skönt att löpspåret är väldigt nära hemmet. Bild 3: En selfie med solen i ansiktet, vem vet om ni kommer få se mer selfies med den hårfärgen på en tid..? ;) Bild 4: En annan bild från Åbo-besöket.
 
Fick på lördagen riktiga sommarkänslor. Lördagen var annars också en härlig dag, började den med en froyo på ett café ute i solen, shoppade lite (bilder kommer), fotade med Emmy, tränade lite till stafetten och spenderade kvällen med mina fyra fina vänner. Imorgon börjar provveckan och jag är inte direkt redo för det. Tur har jag bara haft relativt lätta kurser denhär perioden. Sommarlovet är här om mindre än två veckor så gäller bara att kämpa tills man når mållinjen och blir belönad med en lång paus.

Mitt viktigaste tips

Något som gör mig ledsen är då jag ser bilder med fel vitbalans (haha) så därför tänkte jag visa vilken skillnad vitbalansen faktiskt gör!Fel vitbalans, bilden skiftar i blått. Det kanske inte märks då man endast ser den här bilden, men då man jämför med den under ser man en tydlig skillnad.
Rätt vitbalans, bilden ser direkt mycket naturligare och ljusare ut. Har alltså inte ändrat på något annat än vitbalansen i dehär bilderna.Fel vitbalans, bilden skiftar åt det gulare hållet.
Rätt vitbalans, det som ska vara vitt är vitt istället för gult.
 
Det är ju då främst då man fotar i dåligt ljus (t.ex. inomhus) som vitbalansen inte blir den bästa. Det här gäller i alla fall för mig som inte har världens bästa kamera. Jag redigerar mina bilder i Photoscape och där finns en knapp under "Ljus, Färg" som heter vitbalans och med hjälp av den korrigerar jag vitbalansen. Det här är i princip den enda redigeringen jag brukar göra med mina bilder, men den gör en stor skillnad!
 
 

RSS 2.0