Sunday breakfast

Har igen gått en tid sen jag bloggade, hade rätt så fullt upp förra veckan. Det här veckoslutet har också gått otroligt snabbt! På fredagen kom jag hem från skolan först halv fem och for sedan direkt till ett café med Essi och Riina. Det var allt för längesedan sist så det var kul att träffa dem igen! Sen var jag och se på HaHys sista hemmamatch i innebandy och efter det var vi ut och äta med "femman" (Hanna, Emmy, Jenna, Jessica). 
 
På lördagen vaknade jag redan åtta och gick sedan in till stan där jag gick omkring lite. Senare fixade vi ett skolarbete klart (ja på en lördag, nördvarning :D) och sen träffades vi igen med femman. Vi jagade solnedgången och fick faktiskt några bra bilder (visar senare). På kvällen såg vi sen på melodifestivalsfinalen där allas gemensamma favorit Måns vann. Jag gillade också Hasse, han var så sjukt gullig hihi.
 
Idag är det redan söndag, och har druckit en god smoothie till frukost och kollat nya Vampire Diaries avsnittet. Skön start på dagen! Nu ska jag fixa mig lite, får se vad jag hittar på. Ikväll blir det i alla fall futsalträningar. By the way, är det någon annan än jag som känner att ni "vaknat ur idet" nu när solen har kommit fram?
 
Hoppas ni alla har haft ett skönt veckoslut och får en fin söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0