Saturday

Igår var det en ovanligt händelserik lördag för mig så tänkte berätta lite om den! Alla bilder är gamla, har inga nya just nu. I alla fall så ringde klockan sju igår morse och så var det bara att göra sig i ordning för hemmaturnering i innebandy. Kände redan i uppvärmningen inför första matchen att jag inte var riktigt på topp. Matchen startade i alla fall och efter 6 minuter ledde vi redan med 2-0 efter två väldigt konstiga mål som jag gjorde. Slutligen vann vi 6-3, fast motståndarna kom skrämmande nära i andra perioden. 
 
Efter detta var det meningen att jag och Sofia skulle åka vidare till Ekenäs och spela futsalmatch, jag mådde verkligen inte så bra just då, hela kroppen var död och jag var sjukt trött. Eftersom vi hade så mycket spelare i futsalen valde jag att stå över futsalmatchen, men vi vann i alla fall med 2-0 och säkrade avancemang till division två, härligt! Då jag kom hem från Ekenäs mätte jag febern och visade sig att jag hade stegring, så tur stod jag över futsalmatchen. Sista innebandymatchen tänkte jag dock inte skippa så hemma vilade jag och åt burana och for sen tillbaka till hallen.
 
Klockan sex blåstes dagens sista match igång och efter lite konstigt spel och en sjukt bra målvakt i motståndarlaget slutade matchen 1-1. Lite synd då motståndarnas mål kom i de sista minuterna.
 På kvällen efter alla matcher åkte vi ännu iväg till Ekenäs ett varv till med Sofia, nu för att fira vårt avancemang till tvåan med futsalgänget! Var en rolig kväll med ett fint lag och lite före ett var jag hemma igen, helt dödstrött.
 
Idag blir det bara att öva på morgondagens spanskaprov, har redan gjort det i en timme men tog en liten paus och använde den till att blogga. Spanskan är ju en nätkurs så kan säga att det inte alltid är det lättaste att lära sig grammatik och fraser på det sättet... Mycket eget jobb alltså. Hoppas i alla fall jag lyckas få godkänt.


Kommentarer
Postat av: Ida Lindborg ♡

åååh förstår att du är helt dödstrött efter den dagen hihi. Härligt! ;)
Lycka till på spanskan finis ♡

Sv: tack så mycket bästa du ♡ kram

2015-03-31 @ 09:18:38
URL: http://photobylove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0