Hanna 17 år

Igår firade vi äntligen Hanna som fyllde 17 år den 18:de. Vädret var verkligen på vår sida och det var härligt att bara sitta ute på terassen och njuta av solen, god mat och bra sällskap. Den kända matkoman fick vi också känna på ett par gånger hehe... Som ni ser så gjorde jag också sommarens hjulningsdebut! För er som inte vet har jag världens konstigaste kärlek till att hjula, får ibland "hjulningscravings" och vill bara hjula, fråga bara mina vänner... Normal much? I alla fall så satt vi ute till sent på natten och blev uppätna av myggor, men det kändes betydelselöst för det var så skönt att bara sitta och prata och skratta tillsammans.

Så får väl ta och säga tack igen än gång Hanna och alla andra för en lyckad kväll/natt! ♥

Hair products

Som kanske en del av er vet så gick jag från svarthårig till brunhårig veckan före sommarlovet började. Det visade sig att svart hår inte är så lätt att färga vilket resulterade i att jag satt hos frisören i sex timmar. Under de timmarna hann vi slinga, bleka och färga håret. Visst blev det en stor förändring, men är fortfarande sugen på ljusare slingor.
 
Men nu till saken. Som ni kanske förstår så blev mitt hår väldigt slitet av att gå igenom allt det där och efter första veckan var jag rädd att jag snart inte skulle ha något hår kvar... Två hårprodukter har dock räddat mig, nämligen Schwarzkopf's balsamspray och deras "kräm" för slitna toppar. Har fortfarande dessa i daglig användning även fast mitt hår har blivit i bättre skick. Tyvärr vet jag inte exakta priser på dessa eftersom jag fick sprayet i julklapp och krämen av min frisör men lite över 10€ gissar jag på.

Favoriter just nu

 
Fyra låtar som har gått på repeat en längre tid nu. Älskar speciellt "Du er ung" hehe. ♥

RSS 2.0