De senaste dagarna

Regattaveckoslutet blev väldigt lyckat då Hangö erbjöd på härligt sommarväder och mycket människor. Under veckoslutet hann även jag, Hanna och Jessi kryssa av en sak från vår summer bucketlist, nämligen att dela på en jumboglass!
Idag har det varit både en jättebra och en jättejobbig dag. Vi börjar med det bra tror jag. Var ledig hela dagen vilket var riktigt skönt och på kvällen var det innebandyträning som gällde. På schemat stod en timme fysträning och en timme spel som jag såg fram emot mycket. Vi hade en slags hinderbana först som vi skulle gå igenom fem gånger och då lyckas ju min lilla axel hoppa ur led under första varvet... Tur hände det inget värre och kunde fortsätta ganska så normalt till slut. Fysdelen av träningen var super eftersom vår tränare vet hur man bygger upp en träning så att den blir både rolig och tung, tummen upp! Sen var det dags att ta majlan i hand och visst var man rostig, men härligt att spela igen. Blev en 2h15min träning och mådde sååå bra efter den (utom axeln då heheh...). Kan förresten rekommendera ZeroPoints compression sockor som jag skaffade någon vecka sedan, har ju också deras calf sleeves men dessa vinner 10-0! 
 
Det jobbiga med dagen var ju då att en av mina absolut närmaste och bästa vänner åkte iväg till Australien för 10 månaders utbyte. Blev ju ett lite känslosamt avsked och på samma gång som man är glad för hennes skull så är man ledsen, men 10 månader går väl fort så snart får jag krama henne igen!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Glassen såg riktigt god ut :)

2015-07-06 @ 23:21:06
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0