Finsk sommar

 
Kan ju börja med att be om ursäkt för att allt jag fotar är mat, det bara blir så... Vill också be om ursäkt för att jag bara bloggar mobilbilder, men det är så att jag har gått och söndrat mitt 50mm objektiv till kameran och jag verkligen hatar kitobjektivet, så om inte pappa kan fixa det vet jag inte vad som händer.
Bild 1: Mammas räksallad, måste njuta av räkorna nu före dom helt tar slut i världen hehe... Bild 2:  Min lilla baby fyllde ett halft år ♥ Bild 3: En sommarkväll i Hangö, man får väl erkänna att här är helt fint på sommaren. Bild 4: Prövade på chokladpehmis och det var sjuukt gott, inte sista gången jag åt det tror jag visst.
Bild 1: Lite breakfast-smoothie i min mugg som jag fick till julklapp, tycker den är så söt. Bild 2: Från en morgonpromenad med mamma, awkward much men hon gick så snabbt att jag inte hann med i hennes takt... Bild 3: Vi for till tandläkaren en dag och prövade på tandblekning, det funkade bra som ni ser! Bild 4: Classic Pizza och pizzan jag alltid äter där, nämligen Pollo BBQ, rekommenderar.
Var till HSF och äta en dag, valde en kycklingsallad och till efterrätt chokladkaka. Salladen var verkligen inte värd sitt pris, den bestod i princip av salladsblad, kyckling och oliver. Ingen av oss som åt där var så speciellt imponerade av maten så inte bästa platsen jag besökt. Efterrätten gillade jag dock starkt men den var dyr.
 
Ha det braaaa!

De senaste dagarna

Regattaveckoslutet blev väldigt lyckat då Hangö erbjöd på härligt sommarväder och mycket människor. Under veckoslutet hann även jag, Hanna och Jessi kryssa av en sak från vår summer bucketlist, nämligen att dela på en jumboglass!
Idag har det varit både en jättebra och en jättejobbig dag. Vi börjar med det bra tror jag. Var ledig hela dagen vilket var riktigt skönt och på kvällen var det innebandyträning som gällde. På schemat stod en timme fysträning och en timme spel som jag såg fram emot mycket. Vi hade en slags hinderbana först som vi skulle gå igenom fem gånger och då lyckas ju min lilla axel hoppa ur led under första varvet... Tur hände det inget värre och kunde fortsätta ganska så normalt till slut. Fysdelen av träningen var super eftersom vår tränare vet hur man bygger upp en träning så att den blir både rolig och tung, tummen upp! Sen var det dags att ta majlan i hand och visst var man rostig, men härligt att spela igen. Blev en 2h15min träning och mådde sååå bra efter den (utom axeln då heheh...). Kan förresten rekommendera ZeroPoints compression sockor som jag skaffade någon vecka sedan, har ju också deras calf sleeves men dessa vinner 10-0! 
 
Det jobbiga med dagen var ju då att en av mina absolut närmaste och bästa vänner åkte iväg till Australien för 10 månaders utbyte. Blev ju ett lite känslosamt avsked och på samma gång som man är glad för hennes skull så är man ledsen, men 10 månader går väl fort så snart får jag krama henne igen!

RSS 2.0