Nike Roshe Run

Har redan en tid funderat på att skaffa nya springskor då mina Asics är omrking 4 år gamla. De har nog varit bra, men känner ändå att jag skulle vilja övergå till Nike som är lite lättare på foten. De på bilden är modellen Roshe Run som kostar 99,95 på Zalando. Frågan är dock vilken färg det blir, mest praktiskt skulle ju t.ex. svarta vara!

Livet som hangöbo

Efter att snart 17 år har levt i Hangö kan man konstatera att det är en fin stad - sommartid. Nu mitt i vintern har jag stora problem att inte bli överöst av ångest och tråkhetskänslorna som jag får av den här staden. Som ni ser på bilderna kan staden dock leverera på sommaren, det är inte ovanligt att man träffar på kändisar och man ser faktiskt människor då man är på stan!
 
Ibland hjälper det att se på bilder från sommaren, ibland blir ångesten bara större. Just nu räknar jag dock ner dagarna till en Turkiet resa med min bästa vän om 122 dagar kvar, så det hjälper till att orka kämpa med skolan och vardagen överlag. Har på känn att nästa sommar kommer bli grym, eller jag ska se till att den blir det.
 
Vill också som en liten parentes berätta att vi på söndagen var på futsalturnering med laget, vann två av två matcher och just nu leder serien med 4 poäng till tvåan. Tyckte det var så fint att jag måste nämna det, fina människor! (Saker som dessa keeps me going vintertid, så tackar futsalen och innebandyn).

Måndag

Något som jag den senaste tiden har ätit en hel del och vill dela med mig av är nicecream! Som man hör på namnet är det glass, men i en "nice" och hälsosammare version. Det är bara att mixa en fryst banan och sen blanda i något som ger smak. Har själv prövat med jordgubbar, kakaopulver och kiwi av vilka den med kiwi blev klar favorit. Tycker dessa påminner en hel del om sorbetglass och är ett gott mellanmål!
 
Förresten, pussar till er som kommenterade i förra inlägget ❤️

RSS 2.0