Sportlovet i bilder

1: Var fint väder några dagar så gick en längre promenad med Wilma. 2: Städade rummet, behövdes verkligen. 3: En annan bild av städningen. 4: Hade innebandyturnering och kom hem med 0 poäng, tråkiga 3-0 och 2-1 förluster då vi hade alla förutsättningar att vinna.
1: Var i Åbo hos syster ett par dagar, gick i stan, åt kinamat och såg på film typ. 2: Den röda tröjan (?)  var det enda nya jag fick med mig hem från Åbo. 3: Haft bästa nattsällskapet!! 4: Köpte ju som ni också såg i förra inlägget nya Nike's .
Blev liite för mycket av det goda tror jag visst, sjukt god kycklingcaesarsallad på Picnic och lite fredagsmys hos moster i Helsingfors.

Idag är det fredag och också veckans första blogginlägg. Har haft fullt upp denna veckan med olika träningar och t.ex. vakttur i idrottshuset. Har en massa bloggidéer men har helt enkelt inte haft tid att fota bilderna jag behöv, men jag lovar att det kommer! Har iallafall ett träningsinlägg och ett kläder/träning inlägg på kommande så håll ut. Imorgon kommer vi att hämta hem en ny familjemedlem, nämligen en liten hundvalp. Är excited men tror inte riktigt att jag ännu har förstått att det imorgon kommer finnas två istället för en hund i det här hemmet. Men som sagt så ska jag försöka få ihop några inlägg, kanske jag hinner under veckoslutet! :) 
 

Nya Nikes

Efter många om och men blev det dessa Nike Free Run 5.0 som får ersätta mina gamla Asics. Hade redan beställt hem ett par Rosherun men efter att ha läst lite på nätet insåg jag att Free Run kanske var ett bättre alternativ, och det kan jag konstatera att de var! Sjukt sköna och lätta på fötterna och tror nog att dessa passar bättre för löpning än Rosherun. Gillade också färgen på dessa, hade egentligen planerat att pröva storlek i butik och sedan beställa vilken färg jag ville på Zalando, men när jag såg att dessa fanns så köpte jag dem direkt i butik istället. Dessa var nedsatta och kostade 109€ på InterSport.

Allt under 20 euro

Råkade hitta lite rea då jag var till Helsingfors på fredagen. De tre övredelarna blev tillsammans 9,90€ då de alla kostade 4,95€ styck och det ännu till gällde "3 för 2". Smyckena kostade alla 3€ styck vilket betyder att jag fick allt detta för under 20€. Passade fattiga mig mycket bra! Övredelarna kommer från BikBok och smyckena från Ur&Penn.

RSS 2.0