2016

Beskriv året som gått med tre ord:
Tråkigt, lärorikt & utmanande.
 
Årets bästa bild:
 Jag tror nog att mina favoritbilder i år blev tagna med min GoPro under sommarlovet eftersom jag hade med den på lite "speciellare" händelser p.g.a. dens smidiga storlek. Fotade inte speciellt mycket med min systemkamera tyvärr, det ska jag försöka ändra på till 2016.
Vart reste du?
Om det är utlandsresor vi pratar om så reste jag till härliga Turkiet med Emmy och hennes familj första sommarlovsveckan och i början av december åkte jag till Sverige med min familj för att hälsa på släkten och köpa julklappar.
 
Vad såg du mest fram emot?
Antagligen sommarlovet, eftersom jag gör det varje år haha. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig p.g.a. vädret men visst har jag många fina minnen från det ändå.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag färgade mitt hår ljust efter många år med mörkbrun eller svart färg och jag är glad att jag vågade pröva på lite förändring.
 
Jag såg också One Direction live för första gången.
 
Kommer inte direkt på så många spännande saker som jag gjort för första gången i år, men visst finns det en massa småsaker som jag inte kommer på nu.
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Jag är väldigt dålig på att minnas datum och tycker ärligt att datum är ganska irrelevanta, det är ju själva händelsen som är viktig. Men jag kommer såklart minnas alla större händelser som resor, julafton, midsommar (mest för att den var så jädrans kall haha) och liknande, men också alla små stunder med vännerna då vi bara legat på ett berg eller i någons säng och pratar till sent på natten. 
 
Sen kommer jag också minnas alla hejdån jag har varit tvungen att säga under det här året då flera av mina vänner valde att resa ut i världen antingen på utbyte eller som au pair. Fast de datumen inte kanske kommer att minnas som de bästa dagarna under året, så fick dom en verkligen att inse hur viktiga dessa personer är för en och hur svårt det är att säga hejdå.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Jag gör varje år en ny spotifylista och de som väcker flest minnen är bl.a. dessa:
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
 
Jag tänker träna mer och använda min tid bättre, nu har det allt för ofta blivit så att jag valt sängen istället för att hitta på något roligare. Jag skulle gärna också vilja bli lite mer spontan och göra en massa nya saker.
 
Planer för 2016?
 - Jag fyller 18 i början av året vilket känns såå konstigt
- Förhoppningsvis kommer jag få körkort
- Ska se Justin live för en andra gång
- Hoppas på att få chansen att resa någonstans
- Vill ha en oförglömlig sommar med alla mina fina vänner!
 
 
GOTT NYTT ÅR ÅT ER ALLA!

Kokosbars

I ett av mina paket denhär julen fanns tre olika slags kokosbars. Har aldrig prövat på något liknande tidigare, eftersom de brukar vara ganska dyra och jag är lite snål hehe. Var i alla fall roligt att få pröva på något nytt och jag tänkte faktiskt betygsätta dem åt er.
Den här "coconut chocolate food bar" var jag kanske mest excited på att pröva, men den var inte alls som jag hade tänkt mig. Den var mjuk som pepparkaksdeg och jag hade trott det skulle vara hårt som choklad haha. Smaken var faktiskt helt okej, lite syrlig och inte så söt vilket var bra, men konsistensen var inte någon stor favorit. Den får 3/5 av mig!
Den andra är en "oat bar with rolled oats and coconut flakes", och ser ju som ni kanske märker inte så speciell ut. Det första jag reagerade på då jag smakade på den var att den var ganska söt och då jag kollade på näringsvärdena så innehöll den också mycket socker. Även fast den var rätt så söt så gillade jag smaken, det smakade som kokosbollsdeg. Smaken får 3,5/5.
Den sista har jag sett i butiken och ibland funderat på att pröva, nämligen Cocovis super snack i kokossmak. Den var likadan som den första till konsistensen och det enda som enligt mig skilde dessa åt var att den här var sötare och den andra smakade mer choklad. Den här var faktiskt enligt mig inget att hänga i julgranen. Den får 2/5.
 
Om man tittar på vitsorden på dessa så kan vi konstatera att jag nog kommer att hålla mig till mina bananer och fruktpuréer som mellanmål i skolan haha, men det var roligt att pröva på något nytt så tack syster!

Mellandagsrea

Måste verkligen hylla BikBoks reor, båda byxorna och den svarta jackan kommer därifrån och alla var på -50%! Den randiga tröjan var på -70% på Lindex och är superskön, men är osäker på om jag liknar Cruella Devil i den haha.
På XXL hittade jag äntligen ett par gymskor. Har länge velat ha ett par skor specifikt för gymmet eftersom jag nu har använt mina innebandyskor, men har inte velat spendera så mycket pengar på nya skor då jag ändå har skor. Dessa hittade jag dock för endast 40€ så kände att det var meant to be.
 
 
I förrgår åkte jag till Åbo tillsammans med min mamma och syster för att spendera ett par dagar där och kolla in mellandagsrean. Hittade överraskande mycket för att vara jag, brukar inte direkt hitta något på reor men nu! När vi kom hem från Åbo gick jag också och använde upp mitt presentkort till Sportia i Hangö så om ni vill se vad jag köpte därifrån kan jag visa det i ett inlägg också. Resten av jullovet kommer jag nog spendera i Hangö, förutom ett par grejer med futsallaget. Hur hemskt det än låter måste jag börja ta tag i en massa skoluppgifter som vi har över lovet så tror det är helt bra att inte ha så mycket planer. Hoppas ni alla har haft ett fint jullov hittils!

RSS 2.0