Bak i tiden

Bild 1 & 3: En throwback till Bromarv med dessa fina flickor, två härliga dagar. Bild 2: Riina ordnade avskedsfest före hon reste iväg till Danmark, vi var ett gäng flickor som satt vid stranden till sent på kvällen och sen åkte vi iväg för att se på stjärnorna i mörknet, en fin kväll! Bild 4: En annan kväll som spenderades med Jenna i östra hamnen.
Bild 1: Fixade ihop en god brunch efter en sleepover med bästisarna, var ett bra sätt att starta morgonen på! Bild 2: Före en friidrottsträning med Hanna, rekommenderar ZeroPoint strumporna sååå mycket, de har nästan varit på fötterna varje träning sen jag köpte dem... Bild 3 & 4: Igen bilder från Bromarv, första bilden var före vi skulle ut och ro och andra bilden var utsikten vi fick vakna till, solen lyste in i stugan.
Bild 1 & 3: Spenderade en fredag med fina personer, var ut och äta till Makaronitehdas (hälften tog sallad hehe...) och sen var vi på en födelsedagsfest. Saknar Sofia!! Bild 2: Jennas födelsedag gick ut på att jag och Jessi bjöd henne på mat, sen chillade vi ute och avslutade kvällen inne i Jessis säng, as usually... :D Tolka inte det där fel bara haha.
 
Sedan skolan har börjat igen har jag hunnit med en hel del roligt och inte ett enda veckoslut utan planer har gått. På lördagen firades Hangödagarna och samtidigt forneldarna i Hangö och det var en lyckad kväll, kändes för en gångs skull som att det fanns något att göra i Hangö. Igår (alltså söndagen) jobbade jag min sista tur i glasskiosken för den här sommaren, så nu kan jag koncentrera mig mer på träningen som blivit lite på sidan under sommaren. Har redan kommit ganska bra igång, idag blev det gym efter skolan och ikväll ska jag på löp/snabbhetsträning. Känns som allt rullar på ganska bra just nu. Hoppas ni har haft en bra start på skolåret och att det fortsätter lika bra!

All black

Igår var jag ett varv till Ekenäs för att köpa rocken på översta bilden. Har länge sökt efter en svart bomberjacket så tänkte att jag skulle slå till då min kära vän berättade att det fanns såna i Lindex! Gick också in i Seppälä ett varv och hittade ett par jeans och en topp på rea. Färgerna var ju inte så fantasifulla men känner att jag har allt för lite svarta kläder i garderoben och svart funkar alltid så ja... :D
 
Som ni kanske också märker på bilderna är mitt hår helt hemskt, det känns livlöst och färgen är tråkig så hoppas jag får tid till frisören någon dag, känner att det behövs... 

Ett par nya saker

Har blivit en hel del shopping under sommarlovet för min del, men tänker nog försöka satsa på en liten shopstop nu. Tänkte i alla fall visa upp tre nya saker i min "garderob".
Som kanske en del vet köpte jag ett par höga Nike Air Force 1 för ett par månader sedan, men har på sistone blivit så kär i den låga modellen att jag var tvungen att beställa ett par sådana också... Många tycker säkert att det här är helt dumt och onödigt men jag är själv nöjd och tycker alla får spendera sina egna pengar på vad de vill! Beställde mina från Junkyard för 100€.
I Finland där sommar innebär 15 grader och regn är en ordentlig rock väldigt behövlig. Blev därför rätt så glad då jag hittade denna mörkblåa Henri Lloyd rock på rea i Intersport!
Denna kinaversion av Triangl bikinin är inte ett inköp, utan fick den av min vän fina vän Jenna som hade beställt fel storlek. Synd för henne men tur för mig hehe! Var först lite osäker på färgen men den är jättesnygg mot brunbränd hy. Tack Jenna ♥

RSS 2.0