Samlingar

 
Solglasögon tycker jag man aldrig kan ha för många av, speciellt om man som jag inte satsar stora pengar på solglasögon utan köper billiga varianter istället. De går ju tyvärr lätt sönder, och mina har till exempel förut gått sönder då jag gått in i en takkant (dåliga saker med att vara lång haha) och haft dem i väskan utan fodral. Som ni ser på bilden gillar jag pilotmodellen och den andra vars namn jag inte vet. De längst till höger med blommiga kanter fick jag av min fina vän Sofia som souvenir från Kanarieöarna! 
Jag älskar också goda dofter och har därför en hel del olika sorts bodybutters. Älskar att smörja in mig med sådana, går omkring och doftar på mina ben och armar helat tiden efter det haha. Den senaste i samlingen fick jag också av Sofia, alltså den som heter P.S. Love Natural. Tyckte att den t.o.m. doftade godare än The Body Shops jordgubbs bodybutter så rekommenderar om ni råkar stöta på den nångång. Tack Sofia för glasögonen och bodybuttern! ♥
 
Finns det något som ni "samlar" på eller märker att ni ofta tittar speciellt mycket på i butiker?

Lite nytt

Har haft lite presentkort liggandes hemma från julen och min födelsedag och på lördag bestämde jag mig för att använda dem. Blev en Nike träningsskjorta för 23€, blev helt kär i färgen och materialet är jätteskönt. Köpte också min basic favorit-mascara som jag troligtvis aldrig kommer att byta ut. 

Serietips

Som några kanske redan vet så är jag beroende av serier och jag har väldigt lätt för att skapa en obsession med en serie. Därför tänkte jag tipsa mina favoritserier just nu ifall någon kanske har lite tid över och vill börja se på någon ny. De två första är typiska ungdoms-flick serier medan de två sista är såna som jag tror att vem som helst kan gilla!
 Bildkälla. Vampire Diaries har jag sett på sen sommaren 2010 tror jag, så har hängt med länge. Serien handlar om Elena som träffar två vampyrbröder, Stefan och Damon. De bor i en stad som heter Mystic Falls och med tiden så kommer en hel del övernaturliga varelser och liknande dit. Serien innehåller mycket kärlek och övernaturligt, ibland lite för mycket övernaturligt kanske men jag rekommenderar ändå. Ibland blir den lite långtråkig, men jag har sett varje avsnitt fram till denna dag och ser fortfarande varje gång det kommer ut ett nytt så något bra måste det ju absolut finnas i den.
 
T.ex. Nina Dobrev och Paul Wesley skådespelar i the Vampire Diaries.
Bildkälla. Teen Wolf är nästa serie och gissar att det är serien jag har gråtit till flest gånger. Handlar om en pojke som heter Scott McCall och blir biten av en varulv och själv blir en sådan. Den här serien handlar som också Vampire Diaries mycket om kärlek och övernaturligt så om ni gillar ena kommer ni att gilla andra. Teen Wolf är hela tiden spännande och har aldrig hittils tröttnat.   
 
T.ex. Dylan O'Brien och Tyler Posey skådespelar i Teen Wolf.
Bildkälla. Under the Dome är en relativt ny serie, och handlar om att en stad, Chesters Mill, hamnar under en kupa. Ingen kan ta sig in eller ut ur staden och ingen vet varifrån kupan har kommit. Innaför kupan händer förstås en hel del spännande saker då människor är rädda för att dö i hungersnöd och alla poliser och brandmän är på yttre sidan av kupan. En spännande serie som har lite av allt, action, kärlek, lite övernaturligt...
 
T.ex. Mike Vogel och Rachelle Lefevre skådespelar i Under the Dome. 
Bildkälla. Min senaste addiction vad gäller serier är Arrow. Den handlar om Oliver Queen som varit strandsatt på en ö i 5 år men kommer hem och vill hedra sin döda pappas minne genom att göra vad han anser är att "rädda sin stad". Det här är nog min favoritserie just nu och jag tycker ni alla ska ge den en chans. Trodde inte jag skulle gilla den men nu har jag sett nästan tre säsonger på en oroväckande kort tid...
 
T.ex. Stephen Amell och John Barrowman skådespelar i Arrow.

Två andra serier som jag sett klart och tipsar om är Desperate Housewives och 90210. Återigen två flickiga serier som jag verkligen gillade.
 
Som ni märker är jag väldigt dåligt på att kort förklara vad serierna handlar om, ni får antagligen väldigt konstiga bilder av dem. Om någon ens intresserade er lite kan ni ju googla och läsa mer för jag lovar att de här är bra serier.

RSS 2.0