3 weeks

 
Igår i och med att det var lillajul bröt jag min 3 veckors "strejk" under vilken jag inte åt godis, glass, chips och andra kakor eller drack läsk. Trodde då jag ganska spontant började det här att det skulle vara jättesvårt att hållas borta från allt, speciellt choklad som jag älskar. Efter de här tre veckorna kan jag säga att det faktiskt inte var så svårt! Efter att igår ha ätit både jultårtor och choklad kan jag konstatera att det inte är värt det med tanke på känslan man har efteråt.
 
I december kommer jag inte ha någon "strejk" eftersom en jul utan en massa onyttigt känns lite fel haha. Kommer dock fortsätta igen i januari,  men hur strängt det blir vet jag inte ännu. Orsaken till varför jag vill fortsätta är för att jag faktiskt har sett resultat av att skippa allt det där, både på ut- och insidan, fast man kanske inte skulle tro det på tre veckor! Så om ni bara har motivation och funderar på att testa att vara utan onyttigheter, gör det! Ni kommer snabbt märka hur bra man mår av det. :)

Christmas wishlist

Tryck på namnen för att komma till sidorna där ni kan köpa sakerna!
1. Dunrock från Zalando 2. Compression Calf Sleeves från ZeroPoint 3.Påslakanset från H&M 4. Nike mjukisbyxor från Zalando 5. Nike Free 5.0 från Zalando 6. Klocka från Daniel Wellington 7. Kokos bodybutter från The Body Shop
 
Har blivit en gaaanska lång bloggpaus, men eftersom det nu är en månad till julafton tyckte jag det passade med ett lite speciellare inlägg, alltså min önskelista. Är som vanligt mest mjuka paket jag önskar mig hehe. 
 
Vad står på era önskelistor?
 
Annars så har livet rulla på som vanligt, klarat av andra perioden i gymnasiet snart också. Har spelat innebandy och futsal en hel del. Hade hemmaturnering i innebandy på veckoslutet där vi tog två behövliga vinster, skönt! Har inte precis någon inspiration och är väldigt sällan vid datorn nuförtiden, använder iPaden och på den gillar jag inte att blogga så jaa... Ska försöka bättra mig nu när skolan är lite lugnare igen i alla fall. Ha det fint ♥

RSS 2.0